Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvosmjerna crvotočina

VIDEO: NLO iznenadio Meksikance

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zapanjujući video čudnovate igre svjetla u oblacima iznad Meksika potaknuo je nagađanja da NLO-i dolaze na Zemlju i odlaze zahvaljujući – crvotočinama.

O snimci se za sada ne zna gotovo ništa, osim da je sredinom siječnja snimljena negdje u Meksiku. Svjedoci neobične pojave kao i autor filma odlučili su ostati anonimni.

Pročitajte i ovo Istanbul prekrio mrkli mrak usred dana ''Čudovište'' progutalo Sunce VIDEO Prestravljeni građani u Turskoj: Mrkli mrak usred dana progutao Istanbul Darijo Brzoja: Stiže velika promjena vremena - 1 VREMENSKA PROGNOZA VIDEO Objavljeno posebno upozorenje zbog padalina, moglo bi biti i poplava. Meteorolog otkriva gdje će biti najgore

No, ufolozi tvrde da je bi s moglo raditi o dolasku i odlasku NLO-a, a neki čak idu tako daleko da govore o dvije letjelice.

Snimka neobično podsjeća na NLO koji je proteklog listopada snimljen iznad Moskve. Taj je video na internetu vidjelo više od milijun ljudi, a mnogi su pojavu povezivali s NLO vrtlogom ili portalom. Neki čak vjeruju da je u pitanju bio matičlni brod izvazemaljske flote.

No, moskovski meteorološki ured je objavio da je u pitanju optička varka koja je nastala uslijed loma Sunčevih zraka u oblacima.

Od te moskovske snimke, slične su pojave zabilježene u Rumunjskoj, na Floridi, u Južnoj Americi i sada u Meksiku.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene