Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zapanjujući video čudnovate igre svjetla u oblacima iznad Meksika potaknuo je nagađanja da NLO-i dolaze na Zemlju i odlaze zahvaljujući – crvotočinama.


O snimci se za sada ne zna gotovo ništa, osim da je sredinom siječnja snimljena negdje u Meksiku. Svjedoci neobične pojave kao i autor filma odlučili su ostati anonimni.

Vezani članci Magla u Zagrebu Očekuje nas oblačan i kišan tjedan, ali i za siječanj neočekivano toplo vrijeme: Temperature na moru i do 15 stupnjeva Oblaci (Foto: brightside.me) Što vidite u oblacima? Jedni vide obične mrlje, a drugi lica, životinje i slične pojave

No, ufolozi tvrde da je bi s moglo raditi o dolasku i odlasku NLO-a, a neki čak idu tako daleko da govore o dvije letjelice.

Snimka neobično podsjeća na NLO koji je proteklog listopada snimljen iznad Moskve. Taj je video na internetu vidjelo više od milijun ljudi, a mnogi su pojavu povezivali s NLO vrtlogom ili portalom. Neki čak vjeruju da je u pitanju bio matičlni brod izvazemaljske flote.

No, moskovski meteorološki ured je objavio da je u pitanju optička varka koja je nastala uslijed loma Sunčevih zraka u oblacima.

Od te moskovske snimke, slične su pojave zabilježene u Rumunjskoj, na Floridi, u Južnoj Americi i sada u Meksiku.