Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrvač Aleksandar Rusev

VIDEO Neviđen spektakl: Ruski hrvač na stadion stigao u tenku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Kaliforniji je na Wrestlemaniji 31 upriličen dosad najveći spektakl, koji je srušio sve rekorde posjećenosti te organizacije. Razlog je možda jedan od najkontroverznijih ulazaka u ring...

Kako će Rus ući na stadion nego u tenku? Mnogima bi to možda odmah palo napamet kao normalna stvar za jednog velikog Rusa, no ne i Amerikancima, kojima je Rusev priredio upravo takav spektakl na stadionu Levi`s.

Pročitajte i ovo Leopard 2 Glavni obrambeni igrač "U najvećoj tajnosti jedna europska država kupila je skoro 50 tenkova": Trgovac oružja otkrio detalje unosnog posla Tenk uletio među kupače Šok na plaži VIDEO Tenk među kupačima: "Sunčali smo se i kupali, a onda je bez upozorenja doletio u punoj brzini"

Sjedeći na kupoli tenka, Rusev je vitlao ruskom zastavom, dok se orila ruska himna i prolamao huk čak 76.980 fanova tog zabavljačkog sporta, na stadionu Levi's u Santa Monici! To je ujedno i rekord World Wrestlemania ogranizacije u posjećenosti, prenosi ABC.

Pogled na popunjene tribine dovoljan je da se čovjek naprosto zaprepasti koliko Amerikanci vole ovakav oblik zabave i takozvane "kečere".

No, Rusev ipak nije pravi Rus, već je rodom iz Bugarske. Iako je slavodobitno ušao u ring, iz njega je izašao "pokunjen" i kao gubitnik. Svladao ga je, naravno, američki hrvač John Cena. Savršen show za američke fanove.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene