Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatna snimka

VIDEO Kada na cesti doslovno naiđete na luđaka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz zasad neutvrđenog razloga, bijesni je muškarac svojim vozilom pokušao izgurati sa ceste drugo vozilo. Naposljetku mu je skočio na haubu i šakama razbio vjetrobransko staklo. Sve je snimljeno kamerom.

Australski umirovljeni policajac Ken Olsen krenuo je prema obali, gdje je namjeravao provesti svoj vikend, kada mu se dogodilo nešto nevjerojatno. Ničime izazvan, muškarac koji je upravljao crnim terenskim vozilom pokušavao ga je izgurati s ceste, piše nydailynews.com.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice

Olsen je shvatio da muškarac neće odustati te je na različite načine pokušao pobjeći - skrenuo je na pješačku stazu, na livade, no muškarac ga je i dalje naganjao. U jednom je trenutku muškarac je odjednom stao i Olsen je naletio na njegovo vozilo. Bijesni muškarac izašao je iz auta i mahao rukama, vidljivo uzrujan. Potom se vratio u vozilo i nastavio naganjati Olsena, koji je nazvao policiju tako da je kamera u njegovom automobilu zabilježila i taj razgovor s policijom.

'Toliko puta je udario moj auto da sam bio uvjeren da će u auto prestati raditi, a mislio sam da jednom kad moj auto stane, nemam više zaštite, i taj tip će me ubiti', Olsen je ispričao za 'Today Tonight'.

>> VIDEO Pogledajte kako je policajac zaustavio potjeru

Vrhunac svega bilo je kada je poludjeli vozač stao ispred Olsenova vozila i tako ga onemogućio da se nastavi kretati. Tada je izašao iz auta, skočio na Olsenovu haubu i počeo udarati šakama o njegovo vjetrobransko staklo. Olsen je tada nastavio voziti prema najbližoj policijskoj postaji, a muškarac je pao na tlo.

Iako je snimka predana policiji, muškarac koji je ugrozio život Kena Olsena neko je vrijeme bio u bijegu, no u međuvremenu se predao policiji.

'Ovo me potreslo. To je nešto što ne očekuješ i s čime se teško nosiš. Kako se nositi s time da te netko pokušao ubiti na cesti? Borim se', rekao je Olsen.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene