Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobičan potez

VIDEO Pogledajte kako je policajac zaustavio potjeru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dramatična policijska potjera u SAD-u završila je nakon što je snalažljivi policajac ravno iz prtljažnika šiljke bacio pod jureći automobil vozača u bijegu.

Snimka koju možete vidjeti niže teksta odmah na početku prikazuje prometnog policajca kako vadi cestovnu zamku, no kad je primijetio da je neće stići postaviti na cestu, jednostavno ju je bacio pod jureći automobil.

Pročitajte i ovo Ilustracija Novi incident Užas u Splitu! Muškarac pratio ženu automobilom i prijetio joj nožem: "Kći je samo govorila - Mama vozi, mama vozi!" Ubijeni Jesse Baird i Luke Davies Optužen za dva ubojstva Traje potraga za tijelima voditelja i njegova dečka, ubio ih je policajac: Otkriveno što je ubojica radio satima nakon ubojstva

>> Kobna potjera u SAD-u: Televizija sve prenosila uživo!

Automobilu su popucale gume, udario je u rubnik te izletio s ceste i udario u parkirani kombi.

KATU News piše kako je potjera počela oko 1:20 sati po lokalnom vremenu, nakon što je 35-godišnji Richard Millican velikom brzinom prošao pored znaka za obavezno zaustavljanje, što je primijetila policijska patrola, koja se odmah dala u potjeru, prenosi LiveLeak.

U automobilu je policija pronašla i metamfetamin, tako da je Millican pored čitavog niza kaznenih i prekršajnih prijava za opasnu vožnju i bježanje od policije, zaradio i kaznenu prijavu za raspačavanje droge.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene