Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dramatična policijska potjera u SAD-u završila je nakon što je snalažljivi policajac ravno iz prtljažnika šiljke bacio pod jureći automobil vozača u bijegu.


Snimka koju možete vidjeti niže teksta odmah na početku prikazuje prometnog policajca kako vadi cestovnu zamku, no kad je primijetio da je neće stići postaviti na cestu, jednostavno ju je bacio pod jureći automobil.

Vezani članci Očevid nakon prometne nesreće (Foto: Ivica Galovic/Pixsell) Požega: Policajac poginuo u teškoj prometnoj nesreći, autom se zabio u betonski stup javne rasvjete Slika nije dostupna Izmaklo kontroli: Policija šok bombama i suzavcem na prosvjednike

>> Kobna potjera u SAD-u: Televizija sve prenosila uživo!

Automobilu su popucale gume, udario je u rubnik te izletio s ceste i udario u parkirani kombi.

KATU News piše kako je potjera počela oko 1:20 sati po lokalnom vremenu, nakon što je 35-godišnji Richard Millican velikom brzinom prošao pored znaka za obavezno zaustavljanje, što je primijetila policijska patrola, koja se odmah dala u potjeru, prenosi LiveLeak.

U automobilu je policija pronašla i metamfetamin, tako da je Millican pored čitavog niza kaznenih i prekršajnih prijava za opasnu vožnju i bježanje od policije, zaradio i kaznenu prijavu za raspačavanje droge.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook