Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tužba zbog zlostavljanja

VIDEO Je li ova policajka pretjerala s pretraživanjem?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije su Amerikanke odlučile tužiti jednu policajku i teksašku policijsku upravu zbog zlostavljanja.

Angel Dobbs i njezina nećakinja Ashley Dobbs vozile su se u blizini Teksasa, kad ih je zaustavio policajac. Njihovo je zaustavljanje policajac opravdao time što je jedna od njih netom prije kroz prozor automobila bacila opušak cigarete.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Maksimirskoj Problemi u prometu FOTO U sudaru automobila i teretnog vozila ozlijeđene tri osobe Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja

Posumnjao je na marihuanu, pa im je pretražio cijeli automobil. Međutim, policajac je zaključio da se dvije žene ponašaju čudno te naredio potpuni pregled njihova tijela, koji uključuje i pretraživanje tjelesnih šupljina.

>> Možete li vjerovati da se u kozmetici koriste i OVI sastojci?

Policajka Kellie Helleson bila je zadužena za njihovo pretraživanje. Ono što je razljutilo Ashley i Angel Dobbs bila je njezina drskost, grubost i činjenica da ih je obje pretraživala noseći iste rukavice, piše Daily Mail. Sve se to vidi na snimci nadzornih kamera pa su Dobbsove odlučile tužiti i policajku, ali i cijelu teksašku policijsku upravu, navodeći kako nisu imali razloga provoditi takvo invazivno pretraživanje, ali činjenica da je policajka nosila iste rukavice posebno ih je razljutila.

'Prouzročila mi je bol i neugodu', kaže Angel. Nada se da će uspjeti dobiti tužbu, a snimku pregleda pogledajte u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene