Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na 900 metara visine

VIDEO Iskakali iz zrakoplova, a onda... Ako se bojite visina ovo je nešto što nikako ne biste smjeli gledati!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vojnik, obučen u odijelo meksičkih zračnih snaga, zaostao je za svojom skupinom kada mu je na jednom od treninga zakazala oprema.

Vojnik, obučen u odijelo meksičkih zračnih snaga, zaostao je za svojom skupinom kada mu je na jednom od treninga zakazala oprema. Statička linija je zapela, a on je ostao visjeti , vezan za zrakoplov, na visini od preko 900 metara, piše Mirror.

Pročitajte i ovo MIG-21 Hrabri pothvat Prošle su 32 godine: Borović je već izgubio nadu i htio iskočiti iz aviona kojemu je ponestajalo goriva kada je uočio bljesak Travis King Travis King Sjeverna Koreja protjerat će američkog vojnika: "Priznao je da je ilegalno ušao na teritorij"

Ispalo je iz aviona: ljudski izmet, plavi led i zrakoplovstvo

'Bio je 11, no ne i posljednji koji je skakao, prije njega su svi vojnici uspješno skočili iz zrakoplova, no nešto je na kraju pošlo po krivu. Još su trojica skočila nakon njega. Imao je pravu sreću što ga nisu povukli za sobom ili skočili na njega', rekao je jedan od nadređenih koji je s ekipom tog dana krenuo na trening.

Kolege vojnici, koji su ostali u zrakoplovu, na kraju su ga uspjeli povući natrag u zrakoplov. Ovaj je vojnik imao pravu sreću što je ostao živ. Ako se bojite visina ovo je nešto što nikako ne biste smjeli gledati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene