Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vožnjom bicikla ne zagađuje se okoliš, poruka je biciklista u Meksiku, koji su organizirali petu godišnju nudističku turu biciklima.


Zašto su baš vožnju biciklom morali promovirati goli, pitate se? Zato jer su htjeli da ostali sudionici u prometu budu svjesni i vozača bicikla na prometnicama, jer kako kažu sami sudionici ture, često se događa da ih se u prometu ignorira. 'Imali smo puno nesreća ove godine. imamo i pet 'biciklista-duhova', koji predstavljaju vozače bicikla poginule u prometnim nesrećama', rekao je za Reuters Ollin Tonatiuh, organizator World naked bike ride-a u Meksiko Cityju.

Vezani članci Slika nije dostupna Potpuno gol u centru grada: Nije imao za platiti pa je konobarima ostavio odjeću Slika nije dostupna Ne srame se: 'Nemam ništa protiv toga da nas svi vide'

'Od vozača tražimo da poštuju nas bicikliste te da poštuju pješake u prometu. Želimo da nas na ovaj način vide onakvima, kao što to mi u prometu i jesmo, golima', dodao je Tonatiuh. Ipak, mnogi od sudionika su se skinuli samo radi prilike za senzacijom, dok su drugi uživali, kako kažu, jednostavno uživali izlagati golo tijelo prirodni i suncu. Na kraju su većina osvježila, okupavši se u gradskoj fontani, u samom središtu Meksiko Cityja.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju