Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Biciklisti u Meksiku

'Goli smo u prometu, primijetite nas'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vožnjom bicikla ne zagađuje se okoliš, poruka je biciklista u Meksiku, koji su organizirali petu godišnju nudističku turu biciklima.

Zašto su baš vožnju biciklom morali promovirati goli, pitate se? Zato jer su htjeli da ostali sudionici u prometu budu svjesni i vozača bicikla na prometnicama, jer kako kažu sami sudionici ture, često se događa da ih se u prometu ignorira. 'Imali smo puno nesreća ove godine. imamo i pet 'biciklista-duhova', koji predstavljaju vozače bicikla poginule u prometnim nesrećama', rekao je za Reuters Ollin Tonatiuh, organizator World naked bike ride-a u Meksiko Cityju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nikome dužan Potpuno gol u centru grada: Nije imao za platiti pa je konobarima ostavio odjeću Slika nije dostupna 'Neukusne su' Srednjoškolci šokirali školu s golotinjom - Zajedno s nastavnikom!

'Od vozača tražimo da poštuju nas bicikliste te da poštuju pješake u prometu. Želimo da nas na ovaj način vide onakvima, kao što to mi u prometu i jesmo, golima', dodao je Tonatiuh. Ipak, mnogi od sudionika su se skinuli samo radi prilike za senzacijom, dok su drugi uživali, kako kažu, jednostavno uživali izlagati golo tijelo prirodni i suncu. Na kraju su većina osvježila, okupavši se u gradskoj fontani, u samom središtu Meksiko Cityja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene