Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaštitnici životinja 'poludjeli'

VIDEO 'Dosadne' ljubimce pretvaraju u 'čudovišta'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saloni za uljepšavanje kućnih ljubimaca nisu novotarija, ali onaj kojeg u ruskom gradu Jekaterinburgu drži Darija Goc zadovoljava najbizarnije želje vlasnika koji žele potpuni 'makeover' svojih mezimaca.

'Pas nam je bio nekako dosadan. Odlučili smo ga promijeniti pa smo ga obojili u uzorak pčele. Sada je svjetliji i zanimljiviji', kazala je jedna od klijentica dok je druga svoju mačku poželjela obogatiti zmijskim šarama, prenosi RT.

Pročitajte i ovo Vuk - 2 Udruge upozoravaju Uhićen splitski psihijatar zbog mučenja 67 pasa i dva vuka: "Kakvi su to ljudi? To su neljudi!" Koronavirus kod kućnih ljubimaca - 2 ONI NAMA NE PRENOSE VIRUS Hrvatski stručnjaci o zarazi ljubimaca koronom: "Svaka četvrta životinja koja je boravila u takvom kućanstvu imala je neki oblik infekcije"

Lakiranje noktiju i vlastite sluškinje - život njihovih dlakavih prijatelja!

Dok vlasnica tvrdi da novi stajlinzi ne štete životinjama jer su boje, koje naručuje iz Koreje, posve neškodljive pa čak i ljekovite za životinjsko krzno, zaštitnici životinja digli su se na noge. Upozoravaju da je ovo samo jedan oblik zlostavljanja životinja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene