Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Selo u kojem boravi Djed Mraz veoma je zaposleno tijekom ovih blagdanskih dana. Sve mora biti spremno prije badnje večeri.


Ove godine Djed Mraz primio je rekordno velik broj pisama. Dnevno ih u svoju toplu kućicu u Laponiji dobije i do 30.000. Njegovi pomagači, patuljci, zaposleni su sortiranjem pošte koja mu dolazi. 'Djed Mraz dobiva mnogo pisama, a mi patuljci veoma smo zaposleni čitajući ih. Ali, čak i ako ih pošaljete u zadnji trenutak još uvijek će biti pročitani, tako da o tome ne morate brinuti', rekla je Heidi, glavna patuljčica.

Djed Mraz već je pripremio gotovo sve za djecu koja će ga doći posjetiti. U Laponiju je već stiglo 13 milijuna pisama iz dvije stotine zemalja. Osim želja za poklon koji bi voljeli vidjeti ispod bora, djeca mu šalju i pozdrave. 'Nadam se da će svatko od vas moći provesti Božić s onima koje volite, onima koji su vam važni, sa svojim obiteljima, prijateljima', rekao je Djed Mraz u svojoj božićnoj poruci.

Vezani članci Zagreb - Promjena vremena Iz DHMZ-a poslali upozorenje: Stiže nova velika promjena vremena sa snijegom, tučom i jakim vjetrom Ivana Tomić Najteži dani za bivšu voditeljicu Nove TV - nakon djeda i bake izgubila i oca: ''Sad treba spašavati nju, koja se bori s koronom''

Zaviriti u zaposleno selo i pogledati Djeda Mraza možete u priloženom videu.