Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suočeni s propustom

VIDEO Čuvari zakona 'uhvaćeni' u kršenju istog

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski je dvojac sjedio u neoznačenom automobilu te pritom mjerio brzinu automobila na jednoj od prometnijih cesta u Glasgowu, a dvojica muškaraca istovremeno su snimali njihovo kršenje zakona.

Dvoje policajaca glasgowske prometne policije sučeno je s počinjenim prekršajem. Prekršili su zakon, a dvojica muškaraca sučili su ih s tim propustom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

Lažni policajci starici ukrali više desetaka tisuća kuna

Policijski je dvojac sjedio u neoznačenom automobilu te pritom mjerio brzinu automobila na jednoj od prometnijih cesta u Glasgowu, a dvojica muškaraca njihovo kršenje zakona, snimila su kamerom.

Jamie Rooney i Chris McCann prišli su automobilu te upitali policajku zna li da je ono što čine protuzakonito. A to je da ne smiju mjeriti brzinu niti zaustavljati vozila ako jasno nisu označeni, prenosi Daily Mail.

Suočena s istinom, policajka je rekla kako su označeni, da nose policijske prsluke, na što im je muškarac rekao da to zakon ne dopušta.

Policija zaplijenila više od TONU marihuane

'Želite reći da vas vozači, odjevene u prsluke, mogu prepoznati tijekom vožnje?', upitao je policajku te ih upozorio da ako ostanu stajati ovdje da ozbiljno krše zakon.

Nakon toga je njezin kolega okrenuo volan i uključio se u promet i to bez žmigavca.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene