Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkrivena mreža krijumčara

Policija zaplijenila više od TONU marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Marihuana je zaplijenjena u Francuskoj, Španjolskoj i Belgiji tijekom prošlog vikenda.

Nakon prve zapljene od 370 kg na jugozapadu Francuske, otkrivena je mreža krijumčara te je zaplijenjeno još 700 kilograma u Španjolskoj i Belgiji, doznaje se iz policijskog izvora.

Pročitajte i ovo Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja Zapljena droge - 3 Nanjušio ih Policija sa službenim psom pretražila sumnjivi kamion na odmorištu: Pogledajte što su pronašli

Troje Francuza, među kojima jedan 69-godišnjak i dvoje 20-godišnjaka, uhićeni su prošlog petka u hotelu u predgrađu Toulousea. Trojac je iz Španjolske prevozio 370 kilograma kanabisa koji su strpali u dva automobila. 

Marihuanu uzgajali u bolnici!

Ova je istraga omogućila okrivanje mreže koja je sezala do Malage na jugu Španjolske, gdje su francuski policajci prošlog vikenda uhitili vođu skupine iz Maroka i zapilijenili gotovo 400 kg te droge.

U odvojenoj operaciji istražitelji su otkrili 300 kg marihuane u Belgiji, a policajci su u tim operacijama priveli nekoliko osoba. (Hina)

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene