Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traga za kriminalcima

Lažni policajci starici ukrali više desetaka tisuća kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prevarena je Baranjka nepoznatim prevarantima predala nekoliko desetaka tisuča kuna, nakon čega su nestali zajedno s novcem.

Dvije muške osobe predstavile su se kao policijski djelatnici te na prijevaru ušli u kuću 68- godišnjakinje iz mjesta Draž u Baranji.

Pročitajte i ovo Stradao ronilac kod Zadra Kod Zadra U moru pronađen mrtav ronilac, utvrđuje se uzrok smrti Ilustracija Veliki misterij Priča koja ledi krv u žilama: U podrumu pronašli kostur tinejdžerice zamotan u tepih, 20 godina kasnije otkriveni strašni detalji

Zamolili su gospođu da im preda novac koji posjeduje kako bi evidentirali serijske brojeve novčanica, a naivna im je starica predala nekoliko desetaka tisuća kuna, nakon čega su prevaranti nestali.

Ne nasjedajte! Predstavljaju se kao djelatnici HZZO-a i nude razne usluge

Policija traga za prevarantima te upozorava građane, posebice starije životne dobi, da ne puštaju nepoznate ljude us voje domove. Također, savjetuju da, ukoliko se nađu u sumnjivoj situaciji, zatraže na uvid službenu iskaznicu koju im je službena osoba i dužna dati na uvid. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene