Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Naravno da su muškarci šefovi za roštiljem… kad im žene sve pripreme, poslože i posluže. Zar ne bi bilo lijepo da netko to napravi umjesto vas? Prijavite se i osvojite roštiljadu na kojoj nećete morati maknuti ni prstom!


Vezani članci Podravka Predsjednik Nadzornog odbora Podravke podnio ostavku PR Po receptu majke prirode

 

Priprema roštilja oduvijek je 'muška stvar', zar ne? Muškarac je taj koji s ponosom poziva ekipu na roštilj, kako bi okupljenima potom demonstrirao svoju nadmoć nad rešetkom roštilja. Zapalit će vatru, navući će pregaču i krenuti u pripremu.

Naravno, tek nakon što mu bolje polovice pripreme par, khm, sitnica. Poput mariniranja mesa s Vegeta Grill proizvodima, sjeckanja i pripreme povrća, što za grill, što za salatu. Priprema posuđa i postavljanje stola, donošenje svega do roštilja, odnošenje na stol, brige oko toga imaju li svi okupljeni dovoljno pića i je li se muškarac previše zaigrao vatrom.

Ali, da – muškarac je šef roštilja. Vegeta te poziva da svojem muškarcu pripremiš iznenađenje i olakšaš mu sav taj silni posao koji obavljaš, pardon, koji on obavlja tijekom roštilja. Sve što trebate napraviti je posjetiti web stranicu vegeta.hr/rostiljada i prijaviti se.

Tko bolje od žena razumije steak?

Zadatak je lagan. Imate 5 steakova i 5 šansi da ih usrećite. U 140 znakova putem Twittera, uz oznaku #roštiljada, ili na web stranici natječaja, opišite kako bi usrećile steakove. Primjerice, odvele ih u šoping po najfinije marinade ili dugo u noć razgovarale s njima o njihovoj mekoj unutrašnjosti. Odabir je na vama

Deset najboljih prijedloga ići će na javno glasovanje, a pobjednici osvajaju Vegeta roštiljadu. To uključuje dolazak pravih majstora grilla točno na vašu, odabranu lokaciju. Sa sobom će ponijeti i meso i cugu te sve potrebno za savršeno sočan roštilj, poput Vegeta Grill proizvoda. Ostalih 70 sretnika čekaju bogate utješne nagrade.

Kako vam ovo zvuči? Napokon roštilj na kojem ćete se, oh, pardon, na kojem će se vaš muškarac konačno odmoriti i samo uživati dok drugi pripremaju jelo za ekipu. Stoga, ne čekajte ni trenutka i prijavom pokažite kako ćete najviše usrećiti steak.


 
Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju