PR
PR Foto: PR

Učlanjenjem u Petrol klub na Vašoj kartici vjernosti možete sakupiti Zlatne bodove i Zlatne bonove koji nude odlične pogodnosti i popuste


 Loyalty kartice već su nekoliko godina pravi hit među potrošačima pa ne iznenađuje činjenica da se klubu pokretača loyalty programa priključio i Petrol koji je pomno osmišljenim programom vjernosti odlučio nagraditi povjerenje stalnih kupaca.

Učlanjenjem u Petrol klub postajete vlasnik kartice vjernosti, a svakom kupnjom na Petrol benzinskim postajama sakupljate Zlatne bodove i Zlatne bonove s kojima osvajate brojne nagrade i ostvarujete niz dodatnih pogodnosti.

Za svakih potrošenih 7,00 kn na karticu ćete dobiti 1 Zlatni bod, a veća količina sakupljenih bodova omogućit će vam ostvarivanje popusta na odabrane proizvode iz ponude Petrola. Aktualnu ponudu proizvoda i usluga na koje možete ostvariti popust uvijek možete pronaći u Petrol klub katalogu i na web stranici Petrola.
Osim Zlatnih bodova, Petrolov program vjernosti donosi Vam i Zlatne bonove. Oni predstavljaju pravo na povrat novca koji se stječe pri kupnji određene robe na prodajnim mjestima. Povrat iznosi 3% od maloprodajne cijene određenih proizvoda koji će biti izražen u obliku Zlatnog bona. Taj povrat odmah će biti prebačen na Vašu karticu vjernosti čiji će iznos biti izražen u kunama.

PR PR (Foto: PR)

Uvid u stanje svojih Zlatnih bodova, Zlatnih bonova i svih ostalih dostupnih pogodnosti iz ponude u svakom trenutku možete provjeriti u Petrolovoj aplikaciji „Na putu“. Prvom prijavom u Petrol klub putem web stranice Vaš kod kartice povezujete s aplikacijom te osvajate 50 Zlatnih bodova. Aplikacija ''Na putu'' Vam ujedno omogućuje i zamjenu fizičke kartice digitalnom verzijom koja vam pruža potpuno iste pogodnosti.

Članstvom u Petrol klubu nikada nećete propustiti informacije o niskim cijenama, vrhunskim proizvodima i uslugama te privlačnoj sezonskoj ponudi, a ako do 31.12. aktivirate Vašu virtualnu karticu putem linka https://www.petrol.hr/petrol-klub/prijava#/ , ulazite u nagradnu igru s bogatim nagradama. Zvuči kao dovoljno dobar razlog za učlanjenje u Petrolov program vjernosti.
Više informacija o Petrol klubu, kartici vjernosti i svim pogodnostima koje ona donosi potražite na najbližoj Petrol postaji ili ovdje.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju