Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SAT KOJI OSVAJA NJEŽNIJI SPOL

Unikatni modni dodatak maštovitog dizajna za sve profinjene dame s istančanim ukusom

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR PR PR +0 PR Galerija 1/5 >>
Bez obzira na pojavu popularnih gadgeta koji mjere vrijeme i olakšavaju svakodnevicu, kvalitetan i lijepo dizajniran sat i dalje ima važnu ulogu u životu suvremenog čovjeka. Jedan od ključnih modnih dodataka za postizanje profinjenog i prepoznatljivog stila predstavlja statusni simbol, odraz osobnosti i elegancije.

Pri odabiru sata važno je imati na umu njegovu kvalitetu, funkcionalnost, estetiku, prilagodljivost svim odjevnim kombinacijama i prilikama. Za sat koji posjeduje sve te značajke obično se mora izdvojiti bogatstvo. No, to više nije pravilo – na tržištu se konačno pojavio Trixeka, elegantni damski sat kreativnog dizajna, poznat po savršenom omjeru cijene i kvalitete.

Odiše profinjenom individualnošću i maštovitošću

Ideja vrhunskih urara koji su stvorili ovaj asesoar bila je dizajnirati model koji će svojim izgledom odstupati od standardnih satova te na funkcionalnom planu zadovoljiti najviše standarde. Sve ovo postigli su u jednom minimalističkom modnom dodatku. Osim što je riječ o netipičnom komadu nakita koji ukrašava i podiže odjevne kombinacije na viši nivo, govori mnogo o onome tko ga nosi. Naročito će privući dame s istančanim ukusom koje vole isprobavati nove i drugačije stvari te posjeduju naklonost prema unikatnim urarskim izvedbama. Ovaj sat je dokaz da nakit ne mora biti upadljiv i blještav da bi bio zamijećen – prava ljepota leži u jednostavnosti i suptilnosti.

PR PR

Podiže cijeli look na višu razinu

Ponekad i savršena odjevna kombinacija djeluje nepotpuno bez kvalitetnog komada nakita. Važno je vješto odabrati estetski superioran sat, inače možete napraviti više štete nego koristi svom looku. Ovaj atraktivni modni dodatak oslobođen je svih nepotrebnih detalja pa je posebno privlačan za svakodnevne kombinacije i casual varijante. Njegova damska elegancija postignuta odabirom najfinijih materijala i poigravanjem geometrijskih oblika savršeno se uklapa i u svečaniji stil.

Koncept ovog sata je poigravanje standardnim oblicima i upotreba formi na koje nismo navikli. Na taj način Trixeka izlazi iz okvira klasike i donosi dašak uzbuđenja u svijet modnih asesoara. Unutar prstenastog obruča, koji ujedno predstavlja i kućište ovog sata, smješten je trokut s brojčanikom i kazaljkama. Upravo zbog ovakvog dizajna i umetnutog trokuta, na kućištu se nalaze tri šupljine koje senzualno otkrivaju djeliće kože na vašem zapešću. Ovu neodoljivu eleganciju u minimalističkom ruhu prepoznale su i brojne fashionistice, zbog čega neobični geometrijski spojevi u estetici satova postaju sve veći trend u svijetu.

Očaravajući kreativni dizajn upotpunjen sjajnom izradom

Prekrasan i jedinstven izgled nije jedini razlog zbog kojeg Trixeka sat obožavaju sve profinjene dame – mekan i udoban remen neosporne kvalitete savršeno prianja na zapešće i garantira ugodan osjećaj na koži tijekom nošenja. U nekonvencionalno dizajniranom srcu sata kuca vrhunski kvarcni mehanizam. S bočne strane brojčanika asimetrično je postavljena krunica, savršeno uklopljena u nesvakidašnju estetiku sata. Prstenasti obruč u koji je smješten trokutasti brojčanik izrađen je od polirane legure metala koja mu daje decentan i profinjen sjaj. Zaštitno staklo brojčanika presvučeno je posebnim slojem koji ga čini iznimno otpornim na ogrebotine i lomove.

PR PR

Sve ove značajke pokazuju da se radi o minuciozno izrađenom djelu vrsnih urara i kolekcionarskom primjerku koji će se prenositi s generacije na generaciju. Da biste našli sat ovakvog prestižnog izgleda i kvalitete, više ne morate obilaziti zlatarnice u kojima će vam se zavrtjeti u glavi od visokih cijena. Iz udobnosti svog doma naručite ovaj neobični sat i on u rekordnom roku stiže na vašu kućnu adresu. Ne treba vas brinuti ni sigurnost jer sat plaćate tek po preuzimanju. Ali to nije sve…

Čitatelje ovog članka čeka i specijalno iznenađenje. Povodom izlaska ovogodišnje Hugo Gerard kolekcije satova, prvih 50 kupaca dobiva popust od 50 % na kupnju Trixeka sata!
Upozorenje: Trixeka je najtraženiji model iz ovosezonske Hugo Gerard kolekcije ženskih satova! S obzirom na to da su zalihe ograničene, bitno je da reagirate brzo ako želite da vam ovaj profinjeni sat krasi zapešće.

Naručite jedinstveni Trixeka sat i izgledajte posebno i elegantno u svakoj kombinaciji

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene