Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan ljutiti Britanac zaključao je svoju suprugu u vrtnu šupu jer je s prevelikim oduševljenjem dočekala vijest o smrti njegove majke.


Andrew Salmon iz Velike Britanije napao je svoju suprugu, udario je, poderao joj košulju, zavrnuo bradavicama te je zaključao u šupu u vrtu. Salmon je naime bio bijesan na svoju suprugu Beverly jer je neprestance pjevala pjesmu 'Ding dong the witch is dead' iz 'Čarobnjaka iz Oza' i to nakon što je saznala da je umrla suprugova majka, njena svekrva, piše Daily Mail.

Buduća svekrva joj rekla da je KOKOŠ, a ona...

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija Ubojstvo u Splitu: Starija žena ubijena tupim predmetom, policija privela maloljetnu osobu Slika nije dostupna Križevci: Na mladu ženu pala metalna vrata i ubila ju na mjestu

Kako stoji u izvješću tužiteljstva, Beverly je tog dana došla kući, stvari su je dočekale spakirane, a suprug joj je jednostavno rekao kako ona tu više ne živi prije no što ju je zaključao u šupu. Ona je ipak uspjela izvući se kroz krovni prozor šupe i ući u kuću. Andrew ju je zgrabio za odjeću, ona se poskliznula i pala nakon čega ju je suprug za noge pokušao odvući iz kuće. Zatim ju je nekoliko puta udario.

Policiji je kasnije rekao kako ga je supruga izludila te da je zato pribjegao tim mjerama no da mu je ipak žao zbog svega što joj je učinio.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook