Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SONY PLAYSTATION

Ugrabite nevjerojatne popuste na PlayStation VR u sklopu naše Black Friday promocije

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR +0 PR Galerija 1/2 >>
Uštedite do 35% na PlayStation®VR Starter Pack i otkrijte niz popularnih naslova po novoj niskoj cijeni.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stradun Doživljaj za pamćenje Srbin u Dubrovniku popio kavu pa ostao zatečen: "Je*iga, to je ipak ekskluzivno mjesto" Popust za vjernost i u srcu sezone - 1 S kuna na euro Jeste li ikada kao domaći gost tijekom sezone dobili popust? "Mislim da nije u redu praviti razliku"

 Sony Interactive Entertainment (SIE) nastavlja sa svojim Black Friday ponudama, otkrivajući nevjerojatne popuste od PlayStation®VR-a (PS VR) do sjajnih novih nižih cijena na velikoj paleti igara.

Black Friday ponuda: PS VR Starter Pack:

Sve što je potrebno da uskočite u iznenađujuće i poticajne nove svjetove, između 19. studenog i 2. prosinca PS VR Starter Pack dostupan je samo za 1.499 KN.

Pakiranje sadrži:
- PS VR naglavni paket
- PlayStation kameru
- Digitalni voucher za PlayStation VR Worlds

PS VR ponuda igara:

S više od 200 igara i iskustava dostupnih na PS VR-u, postoji nešto što će odgovarati svakome ukusu. Za igrače koji žele proširiti svoju biblioteku igara, sa zadovoljstvom najavljujemo dugotrajan pad cijena nekih od najpopularnijih naslova i paketa PS VR-a:

- Driveclub VR
- Battlezone
- zbrinjavanje otpada
- StarBlood Arena
- Farpoint
- Bolničar
- Bravo tim
- Bravo Tim Aim Kontroler Bundle
- Firewall
- Firewall Aim kontroler Bundle
- Eve Valkyrie
- Robinson: Putovanje

Ne samo za Black Friday, ovi naslovi i paketi stalno su dostupni po novoj niskoj cijeni; zašto ovo ne bi bio vaš izbor prije blagdana?

Epski niz igara uskoro dolazi na PS VR (uključujući i mnogo očekivane Borderlands 2 VR, Blood & Truth, Ace Combat 7: Skies Unknown i Star Child), tako da nikada nije bilo bolje vrijeme za početak PS VR putovanja.

Da bi provjerili najnovije ponude, igrači mogu ostati u tijeku s trenutnim i nadolazećim ponudama na PlayStation web Black Friday stranici.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene