Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spavala je s više od 3000

FOTO Udana je, nije prostitutka, a u jednoj noći promijeni i 14 muškaraca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Marie i Berry su se vjenčali kada je ona imala samo 19 godina, a sve do 28. godine, Berry je bio jedini muškarac s kojim je spavala.

Britanka Marie Calvert tvrdi da je spavala s više od 3.000 muškaraca u zadnjih 35 godina. Zanimljivo, cijelo to vrijeme Marie je i udana.

Kako je ova 63-godišnjakinja pojasnila, ako se uzme da je u jednoj noći znala promijeniti i 14 partnera, brojku od 3000 muškaraca i nije toliko teško dostići.

Marie i Berry su se vjenčali kada je ona imala samo 19 godina, a sve do 28. godine, Berry je bio jedini muškarac s kojim je spavala. No, tada je suprug kući donio časopis za svingere te joj predložio da probaju naći neki par. Iako joj se ideja nije odmah svidjela, zaključili su da vrijedi probati.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izvanbračni seksualni odnosi zabranjeni 12 iranskih parova u zatvor zbog svingerske web-stranice Slika nije dostupna Nema animoziteta Slovenci sve češći gosti naših svingerskih plaža

FOTO Seksualni skandal koji je postao senzacija ne jenjava

'Iznenada, sve je postalo uzbudljivo. Bila bih na poslu i sjetila bih se što planiram za tu večer i prošli bi me trnci', rekla je aktivna bakica koja kaže kako u prosjeku godišnje spava sa 100 muškaraca, i tako već više od 30 godina. Toliko su se ona i Berry 'navukli' na swinganje da su osnovali i svoj klub u Sheffieldu, piše Metro.

U posljednjih godinu dana, međutim, imala je samo tri partnera i to zbog ozlijede koljena.

'Sada hodam sa štapom i smirila sam se. Ali samo malo. Još uvijek imam visok libido, ali sada sam opuštenija. Nisam netko tko bi se oblačio kao žena upola mojih godina kako bi privukla pozornost. Ali ako me muškarci još uvijek smatraju privlačnom, zašto ne?", zaključila je Marie.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene