Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve više detalja u javnosti

FOTO Seksualni skandal koji je postao senzacija ne jenjava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njihov uredski seks promatrali su posjetitelji obližnjeg bara. Ali tu priča nije završila.

Činjenica da su njihov uredski seks gledali posjetitelji obližnjeg bara kao da nije bila dovoljno neugodna. Priča o neopreznom paru iz Christchurcha koji se odao strastima u prostorijama svoje tvrtke postaje sve gora i gora.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tri osobe kritično Buknuo požar u pubu u centru grada: Jedna osoba poginula, brojni teško ozlijeđeni Slika nije dostupna Gotova istraga Snimka seksa u uredu obišla svijet - Što je bilo s akterima

Već u utorak mediji su pisali da se, kako su doznali, oženjeni muškarac i nedavno zaručena žena nisu pojavili na poslu. A u javnost cure novi detalji. Riječ je o menadžeru u osiguravajućem društvu Marsh Ltd koji se u uredu seksao s tajnicom tvrtke, a njegova žena je za nevjeru doznala putem Facebooka. Prema tvrdnjama izvora New Zeland Heralda, afera ju je dotukla i uopće ne može razgovarati sa suprugom.

FOTO 'Cure' detalji o paru koji se seksao u uredu: U utorak nisu došli na posao

Seksualni skandal je, podsjetimo, postao senzacija na društvenim medijima nakon što su posjetitelji obližnjeg bara objavili fotografije i snimke neopreznog para, piše Daily Mail.

Oženjeni muškarac, koji navodno ima i djecu, još se nije pojavio u prostorijama osiguravajućeg društva, a njegovi šefovi provode istragu o incidentu. Situacija u kompaniji je vrlo napeta.

Seks o kojem se piše danima dogodio se u petak. Posjetitelji obližnjeg bara promatrali su 'predstavu' koja je trajala pola sata. U jednom trenutku i bend je prekinuo svirku, a onda je nastavio prigodnom pjesmom Sex on Fire. Fotografije neopreznog para objavljene su na Twitteru, Facebooku, Redditu...

FOTO Seksali se u uredu uvjereni da ih nitko ne vidi, ali...

A ako odluče poduzeti neke pravne korake protiv onih koji su ih snimali, mogu učiniti vrlo malo. Iako neki tvrde da je prekršena njihova privatnost, povjerenik za privatnost John Edwards rekao je da se ljude koji su gledali i snimali čin može osuditi zbog manjka pristojnosti, ali malo je vjerojatno da ih se može pravno kazniti za njihove akcije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene