Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne želi nikome nauditi...

Tvrdi da je vampir pa preko oglasa traži donatore krvi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan Amerikanac tvrdi da je vampir pa je putem oglasa odlučio potražiti donatore krvi.

Muškarac iz Seattlea koji za sebe tvrdi da je vampir objavio je oglas u kojem traži donatore krvi, piše Orange news. Kaže kako ne želi naštetiti nikome, ali da mu je potrebna ljudska krv. U oglasu se opisao kao mladi muškarac sa sivim očima i kestenjastom kosom te ga objavio na internetu.

>> Bugari će izložiti 'vampirske' kosture u muzeju

'Pozdrav svima koji ovo čitaju. Svoje ime ne mogu otkriti, ali znajte da sam vampir. Potreban mi je donator krvi. Biti donator nije zabavno, niti je povezano s misticizmom i seksom, ali može biti ako to želimo. Tražim muškarca ili ženu koji bi mogli biti donatori. Muškarce više preferiram jer mi se oni više sviđaju kada su u pitanju krv i seks. Bilo bi poželjno da ste AB negativna i 0 negativna krvna grupa jer su to one grupe na koje sam navikao. Ovo bi bilo intimno iskustvo', stoji u objavljenom oglasu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ne treba krv za razmnožavanje Nova vrsta komarca: Vampir koji živi u - kanalizaciji! Slika nije dostupna Bizarna priča Transvestit iz Berlina tvrdi: Ja sam prava vampirica i ovisna sam o krvi

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene