Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Domišljati lopovi

Traže se kradljivci koji 'usisavaju' novac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuska policija raspisala je neobičnu tjeralicu. Traže bandu lopova koja je 'usisala' novac iz sustava u supermarketu.

Banda je pronašla način provale u pneumatske cijevi, kojima se novac prenosi iz blagajne do sefa, a onda su iz njih 'isisali' novac koristeći modificirani usisivač. 'To su sofisticirani kriminalci, upoznati s tehnologijom, koji dobro znaju što rade. Sigurni smo da se radi o najmanje dva muškarca. Pronađu mirno mjesto i probuše rupu. Novac se nalazi u smotuljcima, što im olakšava krađu', rečeno je iz policije.

Pročitajte i ovo Sarajevo Tower Na zadatku? Plaćeni ubojice iz Srbije unajmili više stanova na vrhu luksuznog nebodera: Kada su otkriveni, nastalo je opsadno stanje Gordana Vrdoljak s autom koji je pogođen tijekom pucnjave Potraga traje U pucnjavi ženi oštećen auto: "Ljuta sam. Pogledajte stražnja stakla - kroz jedno je prošao metak, a drugo je sasvim razbilo"

>> Provalnik kroz strop propao u ruke policajke

Lopovi su ukrali 750 tisuća funti u najmanje 15 pljački u Parizu od 2006. godine. U posljednjoj su ukrali 100 tisuća iz Monoprix supermarketa, piše britanski Metro.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene