Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BEAUTY PROIZVODI ZA LJETNU SEZONU

Top 5 nezaobilaznih proizvoda koje obožavaju najpoznatiji beauty blogeri!

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR PR PR +1 PR Galerija 1/6 >>
Tajna savršene beauty rutine je postići blistav izgled i osjećati se dobro u svojoj koži bez previše utrošenog truda i vremena.

 Zato su ovi beauty proizvodi zanimljivog dizajna i nevjerojatnih funkcija osvojili sve simpatije i postali neizostavan dio rutine svjetski priznatih stručnjaka za ljepotu! Donosimo pet genijalnih i neočekivanih proizvoda koji su ključni za savršenu beauty pripremu za svaku sezonu:

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Poprilično su ljigavi Možete li vjerovati da se u kozmetici koriste i OVI sastojci? Slika nije dostupna Za uljepšavanje 2,1 milijardu dolara Iran sedma zemlja svijeta po potrošnji kozmetike

1. RazorPen brijač u obliku olovke 

Trend ''tetoviranja'' kose koji potječe iz davnog vremena Sioux Indijanaca konačno se vraća na velika vrata! Ovim savršenim alatom kojim možete stilizirati kosu, bradu i obrve oduševit će se svi koji žele hrabro i nesputano izraziti svoju mladenačku, kreativnu i otkačenu prirodu.

Čemu služi: Fenomenalni brijač vam omogućuje da na maštovit i jedinstven način uredite bradu, frizuru ili obrve bez odlazaka u skupe salone. Glatkim i preciznim pokretima kreirat ćete linije, šare, ispisati imena ili napraviti bilo koji drugi oblik u vašoj kosi ili bradi. Također ga možete koristiti za brže, lakše i preciznije uređivanje brade i obrva.

Opis: Set se sastoji od olovke, 10 nožića i pincete. Oštri nožić na vrhu brijača ima vrlo tanku oštricu za precizno stiliziranje. Nožići su izrađeni od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Ergonomski, praktičan dizajn čini ga veoma lakim i sigurnim za korištenje te pogodnim za nošenje svuda sa sobom.

Kome je namijenjen: Višenamjenski brijač mogu koristiti žene i muškarci. Pogodan je za stiliziranje kose, brade i obrva u udobnosti svog doma, ali je i idealan sastavni dio pribora svakog profesionalnog frizera. Bilo da želite izazvati divljenje svojih prijatelja jedinstvenom i savršeno uređenom frizurom i bradom ili povećati broj mušterija i postati čuveni u gradu po vrhunskim ''tetovažama'' kose i neobičnim frizurama, RazorPen je sve što vam treba!

Gdje kupiti i po kojoj cijeni: Ako RazorPen naručite na službenoj stranici, dobivate i popust od 50% i dostavu kroz 2-3 dana.

Ocjena: 9,1/10

PR PR

Za više informacija o brijaču RazorPen kliknite ovdje  

2. RotoRoboto 5 u 1 rotirajuća četka 

Proizvod koji će pretvoriti kupaonicu u wellness oazu i svako tuširanje u luksuzno spa iskustvo! Jednostavno se koristi s omiljenim mlijekom ili gelom za tuširanje za revitaliziranje kože i svjež, mladenački izgled. Ova 5 u 1 rotirajuća četka je sve što vam je potrebno kada se baterije u vašem tijelu istroše. Priuštit ćete tijelu božanstven, opuštajući tretman poslije kojeg ćete se osjećati preporođeno.

Čemu služi: Četka prodire duboko u kožu, čisti i masira, opušta i revitalizira tijelo i kožu. Specijalni dizajn četke s 5 različitih nastavaka omogućuje da radite piling, pedikuru i opuštajuću masažu za potpuno čišćenje i blistav sjaj kože.

Opis: Na tijelo četke možete pričvrstiti 5 različitih nastavaka – spužvicu za kupanje, nastavak za pedikuru, nastavak za čišćenje kože, nastavak za masažu i nastavak za regeneraciju kože. Poseban motor okreće glavu četke, što čini kupanje puno ugodnijim i učinkovitijim od kupanja običnom spužvom. Moguće je birati između sporije i brže rotacije. Sporija je za čišćenje i svakodnevno tuširanje, a brža za piling tijela i uklanjanje grube kože na petama. Zahvaljujući dugoj dršci, možete lako dosegnuti leđa i noge. Četka radi pomoću 3 AA baterije te ju možete bez problema koristiti dok stojite pod tušem ili ležite u opuštajućoj kupki.

Kome je namijenjena: Mogu ju koristiti žene i muškarci svih dobnih skupina koji se žele maksimalno opustiti i obradovati svoje tijelo poslije zamornog i teškog dana. Njome će se oduševiti i ljubitelji njegovane i sjajne kože, budući da ova četka omogućava dubinsko čišćenje od glave do pete i nježni piling. Kao rezultat dobiva se svilenkasto meka i blistava koža poslije svakog tuširanja.

Gdje kupiti i po kojoj cijeni: RotoRoboto se može naručiti preko službene stranice U tijeku je popust, a četka se dostavlja na kućnu adresu u roku od 2-3 dana.

Ocjena: 9,5/10

PR PR

Za više informacija o četki RotoRoboto kliknite ovdje 

3. MissStick depilator u obliku ruža za usne 

Upoznajte omiljeni uređaj za uklanjanje dlačica poznatih influencerica! Jedan od genijalnih i nezamjenjivih gadgeta koji uljepšavaju izgled i olakšavaju beauty rutinu čineći ju bržom, učinkovitijom i ugodnijom.

Čemu služi: MissStick uklanja dlačice s lica i tijela bez upotrebe kemikalija. Predstavlja najsigurnije rješenje za glatku kožu bez iritacija, budući da pjene za brijanje i depilacije voskom mogu ozbiljno naštetiti vašoj koži. Osim toga, za razliku od ovih metoda, uklanjanje dlačica MissStickom neće izazivati nelagodu i sigurno je za sve tipove kože. Rezultat je besprijekorno glatka koža na koju će šminka bolje i ljepše prianjati.

Opis: Svi znaju koliko je frustrirajuće završiti s depiliranjem i poslije toga uočiti poneku propuštenu dlačicu. Stoga je ovaj depilator dizajniran s ugrađenim svjetlom koje će poboljšati preglednost i vidljivost najsvjetlijih, tankih dlačica. Neće zauzimati mnogo mjesta na vašoj polici za šminku i lako će stati u torbicu, džep ili neseser. Njegov dizajn osigurava potpunu diskreciju – nitko neće znati što se krije iza elegantnog ''ruža za usne''.

Kome je namijenjen: Svima koji žele ukloniti dlačice s lica i tijela na jednostavan, učinkovit način bez nelagode i izlaganja kože invazivnim tretmanima.

Gdje kupiti i po kojoj cijeni: Limitirano izdanje depilatora MissStick može se naručiti preko službene stranice. U tijeku je popust od 50%!

Ocjena: 9,3/10

PR PR

Za više informacija o depilatoru MissStick kliknite ovdje 

4. Ciora set ukrasnih češljeva za kosu 

Ubrzani životni stil i razni troškovi nam ne dopuštaju česte odlaske na frizuru, no ovaj proizvod dokazuje da možemo biti sami svoji frizeri. Neovisno o tome bliži li vam se kakav poseban događaj ili samo volite eksperimentirati s različitim frizurama, ovi češljevi će vam pomoći da lako i brzo napravite frizuru kod kuće. Štede vam vrijeme i novac i nude toliko mogućnosti da možete raditi različite trendy frizure svaki dan!

Čemu služi: Set od 2 ukrasna elastična češlja omogućuje vam stiliziranje i ukrašavanje frizure na razne načine. Izvrsni su za sve tipove i dužine kose. Potpuno nov i lak način da kreirate na desetine očaravajućih frizura, veoma brzo i jednostavno.

Opis: Svaki češalj se sastoji od 2 češljića koji su povezani ukrasnim perlama. Češljevi su izrađeni u srebrnoj i ružičasto-zlatnoj boji. Izrađeni su od mekanog materijala i neće vas zatezati i smetati vam, čak i ako ih nosite cijeli dan.

Kome je namijenjen: Svim damama koje žele postići urednu i elegantnu frizuru u kratkom vremenskom roku bez trošenja novca i vremena na svakodnevno posjećivanje frizera.

Gdje kupiti i po kojoj cijeni: Set ukrasnih češljeva Ciora možete naručiti na službenoj stranici

Cijena će se uskoro povećati zbog ograničenih zaliha, ali trenutačno ga možete naručiti uz popust od 50%.

Ocjena: 8,9/10

PR PR

Za više informacija o Ciora ukrasnim češljevima kliknite ovdje 

5. RoboTrimmer grickalica s LED svjetlom

Ovaj proizvod zovu malim tehnološkim čudom za pedikuru u kućnoj radinosti.

Čemu služi: Ova grickalica napravljena je da vam omogući rezanje i poliranje noktiju na nogama i rukama bez imalo stresa i napora. Ugrađeno svjetlo pomoći će vam da ju precizno namjestite i režete nokte čak i u uvjetima slabe vidljivosti. Grickalica izvrsno oblikuje nokte i, najbolje od svega, vaši nokti su sređeni u nekoliko sekundi!

Opis: U pakiranju se nalaze grickalica i četkica za čišćenje. Grickalica ima sigurne, ali moćne oštrice koje će podrezati i oblikovati nokte pritiskom na gumb. Svi potkraćeni nokti idu u spremnik koji se lako i brzo prazni.

Kome je namijenjena: RoboTrimmer je idealno rješenje za pripadnike oba spola koji žele održavati adekvatnu njegu i urednost svojih noktiju, osobito za muškarce koji ne žele biti viđeni u kozmetičkim salonima. Zbog dizajna s ugrađenim svjetlom korisna je i za ljude slabijeg vida ili starije ljude. Iznimno je sigurna za korištenje te možete skraćivati nokte i svojim mališanima bez bojazni.

Gdje kupiti i po kojoj cijeni: RoboTrimmer možete naručiti na službenoj stranici s popustom od 50%. Stiže na vašu kućnu adresu za 2-3 dana.

Ocjena: 9,3/10

PR PR

Za više informacija o RoboTrimmer grickalici kliknite ovdje 

Zaključak

Ovih 5 proizvoda za ljepotu popularni su širom svijeta prvenstveno jer zadovoljavaju sve najviše kriterije – vrhunske su izrade, funkcionalni, ugodni za korištenje, štede vrijeme i novac. Istodobno, postižu rezultate kao posjeti profesionalnom frizeru ili kozmetičaru. Uz njih se nikada nećete osjećati kao rob iscrpnih beauty rituala, već ćete se dotjerivati s uživanjem i radošću.

Svaki od ovih proizvoda, bilo da su namijenjeni njezi noktiju (RoboTrimmer) ili cijelog tijela (RotoRoboto), uklanjanju neželjenih dlačica (MissStick) ili postizanju upečatljive i prekrasne frizure (Ciora, RazorPen), pokazuje izvrsnu uspješnost u svojoj misiji. Uštedjet će dragocjeno vrijeme i dati stvarne, dugotrajne rezultate s kojima se malo koja beauty rutina može pohvaliti.

Samo za naše čitatelje dajemo poseban popust od 50% na kupovinu navedenih artikla!

>>>KLIKNITE OVDJE za brijač RazorPen

>>>KLIKNITE OVDJE za RotoRoboto 

>>>KLIKNITE OVDJE za MissStick depilator 

>>>KLIKNITE OVDJE za Ciora češljeve 

>>>KLIKNITE OVDJE za Robo Trimmer 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene