Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Aukcija na eBayu

Za 5.000 dolara nazovite ga kako hoćete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za pravu cijenu Calvin Gosz postat će bilo tko i to doslovce. Nezaposleni tinejdžer iz Wisconsina na eBayu je, naime, otvorio aukciju pod imenom 'Promijenit ću legalno ime u što god želite', a kao početnu cijenu je istaknuo 5.000 dolara.

Nakon što je ponuda na eBayu stajala četiri dana, Gosz je 'zaradio' na tisuće klikova znatiželjnika, no nije dobio niti jednu službenu ponudu. 'Nadam se da ću dobiti neko ime poput primjerice, Ronald McDonald, a ne baš nešto nakaradno', kazao je 19-godišnjak koji je u Wisconsin u rujnu doselio s Floride. Trenutačno živi s ocem, no financijska situacija im baš i nije sjajna. U posljednjih se mjesec i pol, kaže, javio na 15-ak oglasa za posao, no nije imao sreće. 'Bio sam svugdje, gdje god su nudili bilo što. No, uvijek se osim mene pojavi još barem 10 ljudi koji žele taj posao'.

Pročitajte i ovo Visoka cijena kruha - 1 50 posto poskupio u 2 godine Kolika je poštena cijena jedne štruce bijelog kruha - otkriva stručnjak Benkovački sajam - 4 Vesela atmosfera Svi putevi vode u Benkovac: Prodavalo se sve, od igle do lokomotive

Njegova aukcija na eBayu završava u nedjelju, točno u 1:51 ujutro. 'Naslov sve govori. Spreman sam službeno promijeniti ime u bilo koje drugo ako mi netko za to plati. Nije važno, može biti bilo što - ime korporacije, zahodski humor, nasumična slova poredana bezveze,... Zaista bilo što', kazao je Gosz te dodao kako je jedini 'feedback' na aukciju za sada nekoliko mailova u kojem su ga ljudi pitali je li ozbiljan.

Jeste li zadovoljni svojim imenom?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene