Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Talačka kriza

Na ulazu u kafić sudario se s otmičarem: 'Hoćeš da i tebe ubijem?'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan muškarac iz Sydneyja ispričao je svoj zastrašujući susret s osumnjičenim teroristom svega nekoliko trenutaka prije nego je ušao u kafe i ondje zatočio desetke ljudi.

Craig Stoker, rekao je kako se sudario s oružanim muškarcem na ulici, ispred kafea, nakon što je ondje kupio kavu, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara U trgovačkom centru u Sydneyju muškarac je napadao prolaznike nožem, ubila ga je policija - 11 Horor VELIKA GALERIJA Suze na licima, majke s djecom u nevjerici: Šokantan napad blokirao centar Sydneyja

Kaže da je muškarac na sebi nosio crnu majicu s bijelim natpisom i sličnu traku za kosu, sa sobom je nosio plavu torbu i hodao je s dva slično obučena muškarca.

Završena talačka kriza u Sydneyu - australski mediji javljaju o dvoje mrtvih! Među njima i otmičar?

'Naletio sam na torbu, a u njoj je bilo nešto tvrdo. Rekao sam mu: 'Pazi kamo jeb... ideš'. On se okrenuo i rekao: 'Želiš li da i tebe ubijem?' Pogledao sam ga u oči, a one su bile lude', ispričao je Stoker.

Podsjetimo, australska policija izvela je u noći s ponedjeljka na utorak po mjesnom vremenu napad na otmičara koji je u kafiću u Sydneyju dulje od 15 sati držao neodređen broj talaca, gostiju i zaposlenika uz istaknutu islamsku zastavu, a nakon 60 sekunda pucnjave iz vatrenog oružja spasilačka služba iznijela je ranjenike i policija je objavila kraj akcije, prenose agencije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene