Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ovako se motiviraju studenti

VIDEO Pogledajte ovaj STRASTVENI govor za pamćenje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nicholas Selby, student fakulteta Georgea Tech ostavio je priličan dojam na brucoše svojim strastvenim motivacijskim govorom.

Student Nicholas Selby pozdravio je tek upisane mladiće i djevojke na Georgea Tech u Atlanti inspirativnim govorom. Nakon što je uploadan na You Tube, američki mediji govor su prozvali epskim i za pamćenje, piše Yahoo News. Video je u tri dana pregledan gotovo milijun puta.

Pročitajte i ovo Joe Biden 'Radi što god želiš' Biden napao Trumpa u govoru o stanju unije: "To je opasno" Ruski predsjednik Vladimir Putin obraća se naciji Govor o stanju nacije Putin uvjeren da NATO planira napasti Rusiju: "To može pokrenuti upotrebu nuklearnog oružja. Naše je spremno"

>> Inspirativan govor profesorice iz Srbije koji će apsolventi pamtiti cijeli život!

'Izabrali smo Georgea Tech jer želimo nemoguće. A ova je škola opremljena resursima i kadrom koji će nam pomoći da napravimo upravo to', rekao je Selby dok se obraćao 2.700 novih studenata.

'Naša misija kao studenata nije da slijedimo korake astronauta, dobitnika Nobelove nagrade ili predsjednika koji su diplomirali prije nas, već da napravimo više od njih, slomimo divove ispod kojih stojimo. Ako želite promijeniti svijet, a studirate na Georgia Tech, to možete i učiniti! Ako želite napraviti oklop Iron Mana, a studirate na Georgia Techu, možete to napraviti', rekao je Selby pršteći oduševljenjem fakulteta na kojem studira. Okupljeni studenti njegov su strastven govor nagradili glasnim pljeskom.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene