Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Njezini su poslodavci na Twitteru uočili staru fotografiju s njom kako pokazuje srednji prst u zrakoplovu. Otkaz je dobila po kratkom postupku.


Bez posla je ostala stjuardesa Tatiana Kozlenko nakon što je na svom profilu na ruskoj društvenoj mreži Vkontakte objavila fotografiju iz zrakoplova na kojoj stjuardesa pokazuje srednji prst putnicima koji su joj okrenuti leđima. Fotografiju je objavila još u listopadu 2011., no iako se radi samo o ilustraciji pravi je skandal nastao nakon što ju je na Twitteru podijelio ruski bloger Ilya Varlamov, piše RT.

>> Stjuardesa u avion krenula s napunjenim revolverom

Vezani članci Modni izleti (Foto: klyker.com) Pomiješali modu iz cijelog svijeta, rezultati su očekivano zbunjujući Dio aviona koji se srušio u Rusiji (Screenshot: Reuters) Srušio se zrakoplov sa 71 osobom: Pronađena dva tijela i "crna kutija", otkriveno i što je pilot rekao kontroli leta

Zračna kompanija Aeroflot odmah ju je nakon toga otpustila. Iako je ovakav potez tvrtke izazvao dosta negativnih reakcija u javnosti, iz aviokompanije pojašnjavaju kako se stjuardesa nije ponašala primjereno. 'Objavljivanje takve fotografije pokazuje da Tatiana nema poštovanja prema putnicima i svojim obvezama. Priznala je svoju krivnju u razgovoru s Upravom', napisali su.

Ipak, otpuštena stjuardesa na društvenoj je mreži objavila kako se ne smatra krivom. 'Fotografija je bila na mojoj stranici i samo sam sebe označila na njoj. Ta ruka nije moja, a ni zrakoplov nije od moje kompanije', napisala je. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook