Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Išao prema zapadu Europe

Skrivao se u autobusu tjedan dana!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je imigrant iz Grčke uspio doći u Bugarsku, gdje ga je pronašao mehaničar dok je popravljao autobus u kojem je proveo tjedan dana. Nakon toga je uhićen, te su ga zadržali u policiji.

Imigrant iz Maroka koji je bježao prema zemljama na zapadu Europe živio je u autobusu tjedan dana, a nitko ga nije primijetio. Iz Grčke je uspio doći u Bugarsku, gdje ga je pronašao mehaničar dok je popravljao autobus u kojem je bio, objavio je bugarski Novinite.

Pročitajte i ovo Mjesto nesreće u Maroku Deseci ozlijeđenih Jedna od najsmrtonosnijih nesreća u Maroku zadnjih godina: U prevrtanju autobusa poginule 23 osobe Slika nije dostupna Zapalio se autobus Istraga otkrila uzrok stravične nesreće na bugarskoj autocesti: Tragedija u kojoj je život izgubilo 45 ljudi, među kojima cijele obitelji

Muškarac je nazvao policiju u Sofiji kako bi ih obavijestio da je pronašao tijelo mladića između sjedala na stražnjem dijelu autobusa. Otkrili su kako je mladić živ, a otkrili su samo njegove inicijale te da ima 21 godinu, javlja Novinite.

Ispričao je policajcima kako je u Sofiju došao autobusom iz Atene prije tjedan dana te se skrivao u autobusu od onda. Nikome nije bilo jasno kako muškarca nisu primijetili, jer je autobus bio na nekoliko putovanja u posljednjih tjedan dana.

Mladića su uhitili te su ga zadržali u policiji dok ne zaključe kada će ga deportirati natrag u Maroko.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene