Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Islamski klerik predložio

Seksualne primisli: Zabrana ženama da diraju krastavce i banane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neimenovani islamski klerik iz Europe tvrdi da žene ne bi smjele biti u blizini banana i krastavaca, kako ih ne bi 'opsjedale seksualne primisli'.

Islamski klerik svoje je ideje iznio u članku objavljenom u el-Senousa newsu te pojasnio da ukoliko žene požele jesti krastavce ili bananu, na njihovim supruzima, očevima ili braći je da im voće, odnosno povrće, narežu na male komade i tako posluže, piše Bikyamasr.com.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Supervoće 10 problema koje banana rješava bolje od bilo kakvih lijekova Slika nije dostupna Da biste bili sretni, jedite banane!

Istakao je kako sporno voće i povrće nalikuje muškom spolnom organu i kako može navesti žene da misle na seks. Na listu zabranjenog voća i povrća uvrstio je i tikvice i mrkve. Na upit kako kontrolirati žene da ne diraju zabranjeno namirnice kada kupuju hranu, rekao je kako to onda postaje 'stvar između njih i Boga'.

Ima rješenje kako postupiti ukoliko netko od obitelji traži nešto sa zabranjenog popisa. Muški članovi tada trebaju uzeti povrće ili voće sa zabranjene liste, otići na skriveno mjesto gdje su sigurni da ih žene neće vidjeti i izrezati ga na malene komade. Navedeni savjeti izazvali su salve podsmjeha, a većina čitatelja tvrdi kako da su ovakvi imami krivi za pogrešnu sliku o Islamu.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene