Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šefica Yahooa

Naljutila marketinške moćnike...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Imala je zakazan sastanak s nekim od najmoćnijih predstavnika marketinške industrije na koji je stigla s gotovo dva sata zakašnjenja.

Prekooceanski letovi, čak i ako letite prvom klasom, mogu biti iscrpljujući. Ako ne vjerujete pitajte Yahooevu izvršnu direktoricu Marissu Mayer, piše The Independent. Prošlog je tjedna, ova 39-godišnja direktorica imala zakazan sastanak s nekim od najmoćnijih predstavnika marketinške industrije u francuskom Cannesu na koji je stigla s gotovo dva sata zakašnjenja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tragedija U nevremenu duž Azurne obale 13 mrtvih Slika nije dostupna Popis će vas iznenaditi FOTO U ovim gradovima ne vole turiste!?

Zadovoljna Mayer: Yahoo ispred Googlea, Microsofta i Facebooka

Kako navodi, bila je preumorna i iscrpljena od puta, te je zbog toga kasnila na jedan od važnijih sastanaka za Yahoo na kojem je trebala održati prezentaciju i ispjevati hvalospjeve o Yahooevim novim strategijama rada.

Osim što je zakasnila te time pokazala dozu nepoštovanja, nazočni su joj zamjerili na iznimno kratkoj i nepripremljenoj prezentaciji koju je na koncu održala. Navodno je cijelu prezentaciju pročitala sa slajdova i papira.

Na sastanku je sudjelovao i direktor marketinga te izvršni direktor The Interpublic Group of Companies (IPG), jedne od najvećih globalnih marketinških agencija, Michael Roth.

VELIKI USPJEH Marisse Mayer: Yahoo ispred Googlea!

'Kada bi to bio sastanak investitora, sastanak uprave ili pak prilika za potencijalnu akviziciju, sigurno bi je netko iz njezinog tima probudio', rekao je jedan od sudionika sastanka.

Marissu Mayer često se opisuje kao jednu od najmoćnijih žena u tehnološkom sektoru, ali i kao odličnu poznavateljicu mode.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene