Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Definicija sreće

Sedam mjeseci je čekao da se vrati vlasnica, a onda je osjetio njezin miris

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Eto što znači izbezumiti se od sreće. Ah, ti naši predivni prijatelji...

Ako još dvojite trebate li nabaviti psa, možda vam ono što je posljednjih mjeseci proživjela Maria Maciocia pomogne da donesete konačnu i, usudili bismo se reći, vrlo mudru odluku.

Pročitajte i ovo Ilustracija provukli se kroz ogradu Strava u Grčkoj! Tri ovčara pobjegla iz dvorišta i izgrizla ženu u njezinom vrtu, nije preživjela Ilustracija dovršeno kriminalističko istraživanje Užas u Sinju! Muškarac usmrtio psa 67-godišnjaka

Naime, ta se žena nedavno zatekla usred životne oluje, prije svega zato što je dala srce krivome muškarcu. Bila je, tvrdi, udana za zlostavljača, a kada je naposljetku odlučila od njega pobjeći, nije imala izbora nego vratiti se iz Kalifornije roditeljima u Škotsku.

Sa sobom je povela i psa Sandyja, te se upravo ta odluka iskazala kao potez života. Maciocia je nedugo po povratku kući pala u depresiju, no najbolji čovjekov prijatelj joj nije dopustio da u potpunosti potone. 

Neopisiva tuga u tim očima: Psić ležao slomljenog srca uz pregaženog mladića

Njegovi poljupci i pažnja držali su joj glavu iznad površine, a da je tome doista bilo tako, svjedoče i njezine rečenice koje je objavila na svom blogu. Glase: 

"Sandyju sam zauvijek dužna jer mi ja davao razlog da ustajem iz kreveta u vrijeme kada sam se u glavi nalazila na vrlo mračnom mjestu. Izdržao je jednaku bol kao i ja", napisala je Maciocia, koja se prije sedam mjeseci vratila u Sjedinjene Američke Države kako bi se ponovo pronašla i sredila mnoge stvari.

Sandyja je zbog toga ostavila na čuvanju kod roditelja, što je psa, naravno, rastužilo. Ipak, ovog je vikenda osjetio da je njezin miris prisutan u kući... 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene