Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kada je jednom muškarcu odbijena kreditna kartica na prijavi prtljage u zračnoj luci u pomoć mu je pružila nepoznata osoba koja je povodila akciju 'šalji dalje'.


Odbijanje kreditne kartice, naročito ako u novčaniku nemate gotovine, može biti veoma neugodno. Situacija je još i gora kada ste u zračnoj luci i žurite na avion, a morate dodatno platiti prijevoz prtljage.

Vezani članci Premijer Andrej Plenković Poslušajte kakvu je poruku premijer poslao za veliki koncert Vax Live: "Pandemiju ćemo okončati kad svi budu imali mogućnost cijepiti se" Josip Aladrović Udomiteljica već godinu dana traži sastanak s ministrom Aladrovićem: ''A vi ministre konačno stanite pred udomitelje...''

>> Šalji dalje: Lanac dobrih djela stigao i do Hrvatske!

U međunarodnoj zračnoj luci Tampa to se dogodilo jednom korisniku društvene mreže Reddit koje je svoje iskustvo odlučio podijeliti s javnosti. 'Bilo mi je jako neugodno kada mi je odbijena kartica, iako nisam nikoga poznavao na aerodromu', ispričao je Andy, za Shine.

Otišao je nazvati banku u kojoj ima otvoren račun, a kada se vratio čekalo ga je iznenađenje. Račun je bio plaćen, a na prtljazi je pronašao poruku koju je fotografirao i objavio na internetu.

'Čuo sam da vam je odbijena kreditna kartica. Znam kakav je to osjećaj. Zato ću vam platiti račun. Samo nekome uzvratite uslugu sljedeći put kad dobijete priliku. Uživajte u letu. :)', pisalo je na poruci.

'Ovo djelo nije imalo samo financijski utjecaj, već mi je dalo nadu da na svijetu ima dobrih ljudi', rekao je Andy novinarima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook