Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sa Panturistom i IC Busom u München!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon dvije iznimno uspješne linije, Panturist pokreće novi projekt!

Nakon dvije iznimno uspješne linije, Panturist pokreće novi projekt! Čak dvije nove linije počinju prometovati od 24. ožujka, a riječ je o linijama Split – München i Pula – München. Vrhunska kvaliteta usluge uz povoljne cijene karata putnicima IC Bus-a će osigurati ugodno putovanje na novim relacijama koje će svakodnevno prometovati.

Pročitajte i ovo Pan Pilsner Pan donosi Bezbrižno u visine: Savjeti za planinare u ljetno doba, gdje ići i na što paziti Slika nije dostupna Odbijena žalba Potvrđen stečaj Pan – Tvornice papira Zagreb, dug povećan na gotovo 15 milijuna kuna

Nove linije prometovat će na relaciji Pula – Rovinj – Poreč – Opatija – Rijeka – Ljubljana – München i Split – Trogir – Šibenik – Vodice – Biograd n/m – Zadar - Zagreb – Ljubljana – München s polascima iz Splita u 16:30 te iz Pule u 11:00 sati. Uvođenje novih linija rezultat je uspješnog poslovanja Panturista u sklopu grupacije Arriva Deutsche Bahn te ponude usluga IC Bus-a kojeg obilježava visoki standard putovanja.
Uz vrhunsku udobnost većih sjedala i niza prednosti koje omogućuje IC Bus, među kojima su besplatan bežični internet, pristup utičnicama, aparati za hranu i piće unutar samog busa te korištenje toaleta, atraktivnostima linije kao i same usluge pridonosi i iznimna cijena – jednosmjerna karta iz Pule, Rovinja i Poreča dostupna je za 424 kn, iz Opatije i Rijeke za 385 kn, te iz Ljubljane za München već od 195 kn.
Jednosmjerna karta iz Splita i Trogira iznosi 462 kn, iz Šibenika i Vodica 424 kn, te iz Biograda na moru i Zadra za 385 kn.

Roditeljima je trošak putovanja dodatno olakšan jer za djecu do 12 godina dostupne su karte u pola cijene. Više informacija o polascima i cijenama može se pronaći na www.panturist.hr

Ukoliko želite nastaviti svoje putovanje iz Münchena prema ostatku Njemačke ili Europe, to možete napraviti kupnjom željezničke karte za ICE Deutsche Bahn vlak te uz ponudu Sparpreis cijena putovati jeftinije i brže, tj. sa jednom kartom stići do krajnjeg odredišta.

Panturist d.d. kao vodeća prijevoznička tvrtka u istočnoj Hrvatskoj novim linijama putnicima pruža dodatne mogućnosti putovanja u inozemstvo uz sigurnost na europskoj razini i standard koji osigurava ugodno i bezbrižno putovanje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene