Cristiano Ronaldo, Ibrahimović, Neymar i ostale nogometne zvijezde današnjice u animiranom filmu, „The Last Game“ koji je predstavio Nike Football u sklopu kampanje riskeverything, kreću u misiju spašavanja nogometa.


U petominutnom filmu ozloglašeni Znanstvenik, inače informatički genij, nakon godina analize nogometne igre postaje kritičan prema hrabrim, pomalo i drskim, rizičnim potezima koje na terenu pokazuju Ronaldo, Ibrahimović i Neymar. Njegova istraživanja, prema kojima u Ibrahimovićevim škaricama postoji 76-postotna vjerojatnost promašaja, potiču Znanstvenika da stvori Klonove, programirane da na terenu uklone i najmanju mogućnost rizika te da se usredotoče na učinkovitost i rezultat.

Vezani članci Nike i HNS dres 2018. Dres hrvatske reprezentacije za Svjetsko prvenstvo 2018. od danas službeno u prodaji PR DOBRO DOŠLI NA SHOOSTER DAN U ARENA CENTRU

„Ideja filma je pokazati cijelome svijetu kako Nike, kao i svaki istinski ljubitelj nogometa, vjeruje u vrhunski nogomet, koji je ujedno hrabar, srčan i drzak. Spremnost za riskiranje na terenu je srž nogometa“ istaknuo je Nikeov direktor marketinga Davide Grasso.

U filmu Znanstvenik predstavlja Klonove te nogomet lišen briljantnih poteza nogometnih majstora dok nekadašnje nogometne zvijezde vode neke druge živote.

Brazilska nogometna legenda Ronaldo (El Fenomeno) odluči stati na kraj novonastaloj situaciji i kreće u misiju ponovnog oživljavanja briljantnog i uzbudljivog nogometa.

Zlatan Ibrahimović nije dugo prodavao primjerke svoje biografije. Ronaldova karijera manekena, Iniestin farmerski život, frizerski posao Neymara i Luiza kao i ribarska karijera Rooneya završava prije nego izgovorite Magista,

El Fenomeno motivira zvijezde te ih podsjeća na neke od njihovih najvećih nogometnih trenutaka na putu do tajne lokacije.

U sljedećem trenutku, cijeli nogometni svijet čeka obračun na terenu između Igrača i Klonova koji će konačno odrediti budućnost nogometa.

Film “The Last Game” s hrvatskim titlovima možete pogledati ovdje
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju