Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Bilo je odvratno. Smrad je bio grozan. Ribarim već gotovo 30 godina, ulovio sam puno morskih pasa, ali nikada nisam niti u jednom pronašao ljudske ostatke', ispričao je ribar.


Ribari s Filipina ulovili su morskog psa, tigra od gotovo 600 kilograma. No,kada su ga otvorili doživjeli su veliki šok. Naime, u njemu se nalazila poluprobavljena ljudska lubanja i noga.

Odlučili su ga baciti natrag u ocean, zajedno s dijelovima tijela koje su pronašli, jer su se bojali da bi im to donijelo nesreću. Ipak, zadržali su zube morskog psa zajedno s perajama, piše Daily Mail.

Ribar Bodoy Gorgod je kazao (48): 'Bilo je odvratno. Smrad je bio grozan. Ribarim već gotovo 30 godina, ulovio sam puno morskih pasa, ali nikada nisam niti u jednom pronašao ljudske ostatke.'

Vezani članci Slika nije dostupna Oglasio se vlasnik privatnog zoološkog vrta na Hvaru: "Prijatelj Simba otišao je s otoka. Preuzeli smo brigu o njemu kad je bio mladunče, da ga spasimo od sigurne smrti" Tigar (Foto: Arhiva/AFP) Prijatelji životinja o tigru na trajektu za Split: "Ta scena simbolizira groznu stvarnost po pitanju zaštite divljih životinja u Hrvatskoj"

Ova misteriozna morska neman je slijepa i može doći bilo gdje!

Pretpostavlja da bi dijelovi tijela koji su bili u morskom psu mogli pripadati nekoj od žrtvi nesreće koja se dogodila u rujnu a kada je u blizini potonuo trajekt. Na njemu su bile 84 osobe, a dvije nisu nikada pronađene.

Stručnjaci koji su pregledali peraje i zube morskog psa zaključili su da je mogao biti dugačak 3,5 metra.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju