Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Bilo je odvratno'

Noćna mora ljudi - Šokirali se prizorom iz utrobe morskog psa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Bilo je odvratno. Smrad je bio grozan. Ribarim već gotovo 30 godina, ulovio sam puno morskih pasa, ali nikada nisam niti u jednom pronašao ljudske ostatke', ispričao je ribar.

Ribari s Filipina ulovili su morskog psa, tigra od gotovo 600 kilograma. No,kada su ga otvorili doživjeli su veliki šok. Naime, u njemu se nalazila poluprobavljena ljudska lubanja i noga.

Odlučili su ga baciti natrag u ocean, zajedno s dijelovima tijela koje su pronašli, jer su se bojali da bi im to donijelo nesreću. Ipak, zadržali su zube morskog psa zajedno s perajama, piše Daily Mail.

Ribar Bodoy Gorgod je kazao (48): 'Bilo je odvratno. Smrad je bio grozan. Ribarim već gotovo 30 godina, ulovio sam puno morskih pasa, ali nikada nisam niti u jednom pronašao ljudske ostatke.'

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TIGAR NA TRAJEKTU Svjetska organizacija za zaštitu prirode zgrožena slučajem iz Hrvatske: "To otvara mnoga pitanja" Tigar (Foto: Arhiva/AFP) SVE ĆE PRIJAVITI Prijatelji životinja o tigru na trajektu za Split: "Ta scena simbolizira groznu stvarnost po pitanju zaštite divljih životinja u Hrvatskoj"

Ova misteriozna morska neman je slijepa i može doći bilo gdje!

Pretpostavlja da bi dijelovi tijela koji su bili u morskom psu mogli pripadati nekoj od žrtvi nesreće koja se dogodila u rujnu a kada je u blizini potonuo trajekt. Na njemu su bile 84 osobe, a dvije nisu nikada pronađene.

Stručnjaci koji su pregledali peraje i zube morskog psa zaključili su da je mogao biti dugačak 3,5 metra.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene