Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Revolucija iz adidasa: Kopačke ACE, X i Messi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na nogometnom terenu igru definiraju dva tipa igrača: oni koji stvaraju kaos i oni koji kontroliraju igru. Najbolji treneri, igrači i nogometni znalci zaključili su – nogomet se promijenio.

Prateći trendove i igru, adidas, jedan od najvećih proizvođača sportske opreme, odlučio se za hrabar potez. Stara adidasova linija kopački: F50, Predator, 11pro i Nitrocharge odlazi u povijest. Sada su tu X15 i ACE15 kopačke.

No, uz igrače koji kontroliraju igru i one koje izazivaju kaos tu je još jedan, jedini i neponovljivi Leo Messi, argentinska zvijezda, najbolji igrač svih vremena za kojeg je adidas dizajnirao Messi15 kopačke.

KOPAČKE ACE

Nove adidas ACE15 kopačke imaju revolucionarnu CONTROL mrežu koja omogućuje potpunu kontrolu nad loptom, zahvaljujući pažljivo izrađenim 3D materijalima. Troslojni materijal kombiniran je s prianjajućom EVA pjenom za još bolje performanse na terenu. Jedinstveno gornjište NSG (Non-stop grip, stalan čvrst zahvat) koristi 3D-točke za potpunu kontrolu u svim uvjetima. Nova revolucionarna konfiguracija čepova omogućuje da za vrijeme manevriranja s loptom više čepova bude na lopti. Igrači koji upravljaju utakmicom poput Ivana Rakitić, Andreja Kramarića, Marija Maloče, Domagoja Antolića, Mesuta Özila, Jamesa Rodrígueza, Oscara i Manuela Neuera sada imaju i kopačke s kojima dominiraju na terenu.

KOPAČKE X

adidas X15 najsavršenije su oruđe za najopasnije igrače. Gornjište se nastavlja u prianjajuću TECHFIT ovojnicu koja savršeno prianja uz gležanj te pruža maksimalnu potporu. Inovativni X-CAGE izrađen je za najdinamičnije i najspretnije igrače na svijetu. X-SKIN koji se nalazi na vrhu stopala izrađen je od složenog troslojnog sustava koji je udoban, štiti stopala igrača te omogućuje najbolje performanse u svim uvjetima. Poplat X-CLAW izrađen je da dobro prianja uz podlogu i spriječi proklizavanje, a istovremeno je lagan poput pera. Ante Ćorić, Thomas Müller, Gareth Bale, Luis Suárez, Karim Benzema i Álvaro Morata igrači su koji pucaju bez najave. Upravo za njih adidas je kreirao X15.

KOPAČKE MESSI15

Nove MESSI15 kopačke sadrže niz inovacija zahvaljujući kojima će Messijev talent i sjajna igra još više doći do izražaja. Novi messiTOUCH materijal prekriva gornjište i omogućava ultimativno prianjanje, stabilnost i udobnost. Jedinstveni messiFRAME okvir 'zaključava' stopalo pružajući maksimalnu potporu i stabilnost. Zahvaljujući messiPRINTu i messiGAMBETRAXu poplat s dinamičnom konfiguracijom čepova omogućava eksplozivno kretanje na terenu.

Napomena:
adidas Football – dodatne informacije
adidas je globalni nogometni lider. Službeni je sponzor/partner najvažnijih svjetskih nogometnih turnira kao što su FIFA World Cup™, Kup konfederacija FIFA-e, Liga prvaka UEFA-e, Europske lige UEFA-e te Europskog prvenstva UEFA-e. adidas je i sponzor nekih od najboljih svjetskih klubova među kojima su Real Madrid, FC Bayern Munich, AC Milan i Chelsea. Leo Messi, Gareth Bale, Thomas Müller, Luis Suárez, James Rodríguez, Diego Costa i Mesut Özil neki su od najboljih svjetskih nogometaša koje sponzorira adidas.


Više informacija potražite na:
www.adidas.com/bethedifference
instagram.com/adidashrvatska

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene