Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tužna priča

Razdvojili gay pingvine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čelnici zoološkog vrta u Torontu opravdavaju se činjenicom da su pingvini ugrožena vrsta i moraju se pariti sa ženkama kako bi na svijet donijeli potomke.

Dva pingvina, Buddy i Pedro stvorili su čvrst emotivan odnos, postali nerazdvojni te zajedno izgradili gnijezdo. Iako čelnici zoološkog tvrde kako se ne radi nužno o seksualnom odnosu, oni idu zajedno na spavanje i ponašaju se kao par.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ovo nije prvi slučaj VIDEO Na cesti pronađeno mladunče lava u teškom stanju: Nitko ne zna čije je, ali se sumnja na jednu stvar Ilustracija Bizarna metoda Izgladnjele životinje u zoološkim vrtovima, drakonske kazne zbog krastavaca: Što se to događa?

Poznato je kako su pingvini izuzetno društveni i vole druženja a grupa u kojoj su se Pedro i Buddy našli nije imala niti jednu ženku, stoga su se njih dvojica posebno povezali.

Oko odluke zoološkog vrta digla se velika prašina. Traže se obrazloženja i javljaju gay aktivisti i udruge. Rade se i video kampanje po YouTube-u kako bi se spriječilo njihovo razdvajanje.

Buddy je imao svoju ženku 10 godina a onda je ona umrla. Sada im obojici traže ženke, piše Daily Mail.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene