Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon 2 dana potrage

'Kao scenarij lošeg filma': Dva dana tražili tijelo muškarca kojeg je ubilo vlastito smeće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U mjestu nedaleko od Dallasa, u SAD-u, mrtvozornik je morao puzati na koljenima nebi li kroz prozor ušao u prenatrpanu kuću u kojoj je pronađen mrtav muškarac.

U četvrtak je u mjestu nedaleko od grada Dallasa u Sjedinjenim američkim državama, policija pronašla tijelo 67-godišnjeg muškarca za kojeg se vjeruje kako je preminuo zbog prenatrpanosti vlastitog doma, prenosi CBS DFW.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Ilustracija Neujednačena primjena Policija oduzela 1148 vozila: U nekim dijelovima Hrvatske ćete proći gore, evo o čemu to ovisi

'Ovo izgleda kao scenarij iz nekog lošeg filma', izjavila je jedna od susjeda. Njegovi su prijatelji primjetili kako ga nema još prošlog tjedna te su svoju zabrinutost na kraju prijavili policiji koja je zatim angažirala vatrogasce kako bi im pomogli ući u kuću.

'Iznjeli su popriličan broj kanti i vrčeva urina, ali i izmeta, a količina stvari koju je sakupio, naprosto je nevjerojatna', izjavila je susjeda te dodala kako su svi znali da im je susjed 'skupljač', da gomila stvari u kući, no nitko nije ni slutio o kakvim se razmjerima radi.

'Ne postoji nijedan grad u RH, nijedna plaža, nijedan pusti otok gdje nećete naići na otpad'

Kada su stigli pred kuću i krenuli se probijati u njezinu unutrašnjost, vatrogasci su odustali od standardnog načina ulaženja, kroz vrata, te su odlučili napraviti rupu u krovu, nebi li lakše ušli u dom ovog 'sakupljača'. Nije ga mogao nanjušiti ni pas, kojeg je u potrazi za muškarcem priječio miris uginulih životinja.

'Kada smo ušli u kuću jednostavno nismo mogli ništa vidjeti', rekao je Joel Lavander, poručnik vatrogasne jedinice Dallas. Napokon, kada su probili ulaz u kuću, ekipa za čišćenje krenula je s akcijom. Trebalo im je gotovo 2 dana da pronađu tijelo 67-godišnjaka kojeg je usmrtilo vlastito smeće.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene