Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Za sve koji imaju problema s vjetrovima britanska je kompanija proizvela posebno donje rublje koje gotovo potpuno zaustavlja smrad. Gaćice se sastoje i od materijala koji se koristi kao zaštita od bojnih otrova.


Britanska kompanija specijalizirana za proizvodnju 'zdravog' donjeg rublja proizvela je gaćice i bokserice koje gotovo potpuno neutraliziraju opojne mirise prdeža.

>> 'Puštao vjetrove' na poslu pa dobio ukor na pet stranica

Vezani članci Slika nije dostupna U seksi rublju: 'Naravno da ne vježbam bez gaća, nije higijenski' Slika nije dostupna Hoće li se i Izrael pridružiti Konvenciji o kemijskom oružju?

Za izradu ovih visokotehnoloških gaćica korišteni su materijali koji su, između ostalog, namijenjeni i ratovanju kemijskim oružjem. Riječ je o visokoupijajućim ugljičnim vlaknima koji smradu gotovo doslovce ne daju nikuda, a usto ga i neutraliziraju.

Vlakna su tanka i fleksibilna, a svoja svojstva ne gube nakon pranja, piše New York Daily News.

U kompaniji tvrde da su ekstenzivnim testiranjem došli do zaključka da njihove gaćice smrad zaustavljaju 200 puta učinkovitije od klasičnog donjeg rublja.

Iako je ovakvo donje rublje sjajno za osobe s nekim težim oboljenjima zbog kojih imaju nešto češće probleme s flatulencijom, u kompaniji kažu da su njihove gaćice namijenjene baš svima. Kažu da je jedne čak kupio poznati nogometaš Frank Lampard.

Zasad ih se može nabaviti na nekoliko prodajnih mjesta u Britaniji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook