Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na pomolu novi misterij?

Prizor na fotografiji slučajno 'uhvaćen' - 'Zumirao sam dolje i pronašao ga'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U vodama jedne od najidiličnijih uvala Novog Zelanda uočeno je gigantsko misteriozno morsko biće.

Velik neobjašnji trag može se vidjeti na fotografiji zaljeva Oke, snimljenoj putem Google Eartha. Riječ je o području na istočnoj obali Far North Districta koje je satelitom snimljeno 30. siječnja, oko 11:30 sati.

Inžinjer Pita Witehira, koji je prvi uočio ovaj trag dok je putem Google Eartha istraživao područje kako bi našao idealnu lokaciju za svoju vikendicu, izjavio je za Daily Mail Australia kako je toliko trag moglo ostaviti biće dugačko 12 metara.

Pročitajte i ovo Ilustracija Važan pomak Šuica poručila: ''Glasanje treba biti dopušteno i mladima od 16 i 17 godina'' Ilustracija Policija još vodi istragu Nakon optužbi o krađi u otmjenim trgovinama, zastupnica dala ostavku: "Podbacila sam, žao mi je"

Misteriozni otok na našoj planeti - Nemoguće mu je prići!

'Maori bi ovo nazvali Taniwha (trol). Ovo stvorenje je preveliko da bi bilo morski pas, a kreće se prebrzo da bi bila riječ o kitu, izjavio je Witehira. Opovrgnuo je mogućnost da je riječ o brodu, jer se ne vidi nikakva bijela pjena koju inače kao trag ostavljaju brodski motori.

'Ugledao sam ga prije tjedan dana. Imamo imanje blizu zaljeva Oke pa sam se interesirao oko izgradnje nekih sadržaja u njegovoj blizini. Zumirao sam dolje i pronašao ovaj trag', prisjetio se Witehir te dodao kako 'to nešto' mora imati itekako veliku težinu kad je pod vodom ostavilo takav trag.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene