Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U vodama jedne od najidiličnijih uvala Novog Zelanda uočeno je gigantsko misteriozno morsko biće.


Velik neobjašnji trag može se vidjeti na fotografiji zaljeva Oke, snimljenoj putem Google Eartha. Riječ je o području na istočnoj obali Far North Districta koje je satelitom snimljeno 30. siječnja, oko 11:30 sati.

Inžinjer Pita Witehira, koji je prvi uočio ovaj trag dok je putem Google Eartha istraživao područje kako bi našao idealnu lokaciju za svoju vikendicu, izjavio je za Daily Mail Australia kako je toliko trag moglo ostaviti biće dugačko 12 metara.

Vezani članci Epidemiologinja, ilustracija Cijeli grad zatvoren zbog tri neobjašnjena slučaja COVID-a: "To bi mogao biti jedan od brže prenosivih sojeva..." Zagađenje u Stobreču Zagađenje u Stobreču: Površinom mora pluta gorivo, smrad se širi uvalom

Misteriozni otok na našoj planeti - Nemoguće mu je prići!

'Maori bi ovo nazvali Taniwha (trol). Ovo stvorenje je preveliko da bi bilo morski pas, a kreće se prebrzo da bi bila riječ o kitu, izjavio je Witehira. Opovrgnuo je mogućnost da je riječ o brodu, jer se ne vidi nikakva bijela pjena koju inače kao trag ostavljaju brodski motori.

'Ugledao sam ga prije tjedan dana. Imamo imanje blizu zaljeva Oke pa sam se interesirao oko izgradnje nekih sadržaja u njegovoj blizini. Zumirao sam dolje i pronašao ovaj trag', prisjetio se Witehir te dodao kako 'to nešto' mora imati itekako veliku težinu kad je pod vodom ostavilo takav trag.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook