Obavijesti Video Pretražite Navigacija
21. svibnja

'Pripremite se, čovječanstvo ima još sedam dana života'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na ulice New Yorka izašla je grupa kršćana okupljena oko kršćanske radio mreže Family Radio, kako bi građanima SAD-a prenijela poruku - onu da čovječanstvo ima još samo sedam dana prije sudnjeg dana.

Bliži se kraj svijeta, točnije na zalazak sunca 21. svibnja, čovječanstvo će nestati, tvrde volonteri okupljeni oko spomenute kršćanske radio mreže. Obučeni u majice s natpisima koji navještaju sudnji dan te transparentima istog sadržaja, volonteri su 'okupirali' Times Square i prolaznicima dijelili pamflete i upozoravali ih na neizbježan kraj, prenosi agencija Reuters.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić reagirao i slovenski premijer Novi Vučićev skandal, brutalno izvrijeđao Slovence: "Odvratni su, nikad im se neću ispričati" New York - 2 Podrhtavanje Potres snažno zatresao New York, osjetio se i u okolnim saveznim državama

Otkud im baš taj datum, pitate se? Pa izračunao ga je njihov duhovni vođa i šef Family Radija, Harold Camping. On je datum predvidio matematičkim kalkulacijama i razotkrivanjem kodova, koji stoje iza biblijske priče o potopu. Camping je uvjeren kako je Bog ostavio tragove o dolasku sudnjeg dana u Bibliji te smatra kako je posao njega i vjernika da to otkriju.

Za volontera Garyja Danielsa, sumnje nema, jer Bog je ostavio jasne znakove da se svijetu bliži kraj. '21. svibnja je početak uništenja, počevši od istoka prema zapadu. Stoga, do vremena kad će biti 21. svibnja ovdje na istočnoj obali SAD-a, već će jedna četvrtina čovječanstva biti uništena', ističe on.

Ipak, malo koji prolaznik je obratio pažnju na propovijedi tih volontera. 'mene osobno nije briga za 21. svibnja, jer umrijeti mogu i sutra. Ja sam već s Bogom', rekla je prolaznica Karen McMonagle. Treba pričekati 21. svibnja i vidjeti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene