Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakva umotvorina

Prikopčajte se na vrući iKini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dizajner iz New Yorka izumio je poseban ženski bikini, na kojeg se mogu spojiti elektronički uređaji poput iPoda, ili digitalne kamere.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ovoga se u Appleu boje! Evo što može dovesti do uništenja Applea! Slika nije dostupna iCrime Lopovi obožavaju Appleove proizvode!

Andrew Scneider sašio je 40 foto ćelija tankih poput papira provodljivim koncem i 'rodio' se iKini, kojem je ugradio i par USB priključaka. 30-godišnji Schneider je za International Business Times rekao je na ideju za solarni grudnjak došao na fakultetu.

Htio je napraviti bikini pomoću kojeg bi mogao hladiti pivo na plaži, no ubrzo je shvatio tijekom realizacije projekta da bikini neće imati dovoljno veliku površinu solarnih ćelija koja bi proizvela dovoljno struje za hlađenje.

'Preinačio sam ga i uključio svoj iPod u njega te vidio da radi', rekao je. Svoje iKinije prodaje po cijenama od 300 do 900 dolara, a planira napraviti i muške bokserice, koje bi mogle hladiti piće, što je svojevrsni povratak njegovoj originalnoj ideji. Model bi se trebao zvati iDrink.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene