PREUZMITE BESPLATNIH 50 EURA i trgujte dionicama Burberry-a (foto: PR)
PREUZMITE BESPLATNIH 50 EURA i trgujte dionicama Burberry-a (foto: PR)

Od početka 2016. godine, cijena dionica popularne britanske modne kuće Burberry, porasla je 26%. Kako navodi izvršni direktor, Marco Gobetti, Burberry očekuje svijetla budućnost. Inače ovaj manager, vrsni poznavalac luksuzne industrije, radio je na identičnim pozicijama i za Moschino, Givenchy i Céline.


Fortrade svim čitateljima Dnevnika daje besplatnih 50€ za trgovanje cijenom dionica Burberrya na svjetskoj burzi.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje možete preuzeti ovdje.

Nova strategija Burberrya

Idući u pravcu boljeg pozicioniranja na tržištu, kompanija je nedavno najavila program smanjenja troškova od 100 milijuna funti. U veljači je Burberry najavio da će umjesto četiri puta godišnje, svoje ključne modne događaje organizirati dvaput godišnje. Primjenjujući princip “see now, buy now”, iliti “što vidiš sada, kupi odmah”, roba prikazana na reviji bit će momentalno raspoloživa potrošačima, kako online tako i u buticima. Ovakvom modelu prodaje, koji jaka konkurencija već uspješno sprovodi, u cilju je kapitalizirati prvi, najjači utisak potrošača.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica Burberrya možete preuzeti ovdje.

Poslovni rezultati Burberrya

Zahvaljujući slabljenju funte u odnosu na druge valute, proizvodi ove modne kuće, koja je prvenstveno izvozno orijentirana, postali su pristupačniji potrošačima širom svijeta. Iako je kompanija imala izvjesnih poteškoća u posljednjih pet godina, ponajviše zbog smanjene potrošnje u Kini, rast prihoda je značajan, a stopa profitabilnosti dvocifrena. Čak i u ovoj godini, teškoj za industriju luksuzne robe, kompanija uspijeva održati vrlo solidnu razinu prodaje proizvoda.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica Burberrya možete preuzeti ovdje.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.