Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Djeca govore nevjerojatne stvari

Poslušajte ovu djevojčicu kako govori tati što ga ide!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maleno dijete, komplicirana riječ i uključena kamera postali su provjereni recept za stvaranje internet hitova.

Neke su riječi stvarno komplicirane, pogotovo za dvogodišnjake koji tek uče slagati riječi i rečenice. Ova djevojčica pokušava izgovoriti riječ 'vacuum' (usisavač), no nenamjerno izgovara popularnu američku psovku, koja izuzetno zabavlja njenog oca koji je odmah dohvatio kameru kako bi snimio razgovor sa svojom kćeri.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

Djevojčica se nije obazirala na smijeh svojih roditelja i starije sestre, te je bez ikakvih pitanja ponavljala svoju varijantu riječi 'vacuum'.

Izgleda da ova riječ muči većinu dvogodišnjaka jer je nedavno još jedan otac snimio svog sinčića kako se muči sa rječju 'vacuum'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene