Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stan s 'teretom'

Posebna ponuda na Maksimiru: Vlasnik prodavao stan u kompletu s bakom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Stan prodaje vlasnik koji je upisan u zemljišne knjige s teretom "doživotno korištenje i stanovanje", pisalo je u oglasu.

Vlasnik jednog stana u Zagrebu objavio je oglas za prodaju stana koji, u najmanju ruku, nije mogao proći neprimijećeno. Naime, pod egidom 'posebna ponuda' objašnjenje zašto je cijena stana u Maksimirskoj ulici nešto niža od konkurencije, krajnje je neobično.

'Stan prodaje vlasnik koji je upisan u zemljišne knjige s teretom "doživotno korištenje i stanovanje". Naime, u stanu je gospođa starosti 85 godina koja je nosilac tog prava, te se stan prodaje zajedno s njom do njene smrti nakon čega prestaje pravo upisano kao teret i nije prenosivo na treću osobu. Stoga je i cijena umanjena zbog navedenog', objašnjeno je u oglasu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Lavina komentara Nevjerojatan oglas za garsonjeru: ''Izvadite dokument o potvrdi primljenih sakramenata...'' Stambena zgrada (Foto: Dnevnik.hr) Prodavatelji dižu cijene Ministar graditeljstva o prodaji subvencioniranih stanova: "Takvima će krediti odmah stići na naplatu"

Vlasnik stana unajmio utjerivače da od podstanara utjeraju dug

Je li ovakav 'marketing' na kraju upalio ili ipak niža cijena stana 's teretom' teško je reći jer je oglas u međuvremenu izbrisan, odnosno stan je možda prodan.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene