Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Račun za pizzu bio je 43 dolara, a trgovci su dostavljaču dali 50 dolara. On je zaključio kako je ostatak dobio kao napojnicu.


Prodavači automobila koji su ponižavali dostavljača pizze zbog sedam dolara (40-ak kuna) morali su mu se ispričati nakon što je netko snimku iživljavanja nad dostavljačem objavio na internetu.

Račun za pizzu bio je 43 dolara, a trgovci su dostavljaču dali 50 dolara. On je zaključio kako je ostatak dobio kao napojnicu. No, oni su odlučili zvati njegovog šefa te je dostavljač, koji je nazvan Jarrid Tansey, morao vratiti sedam dolara trgovcima, piše News.com.au.

'Zašto ste me onda pustili da odem ako ste htjeli da vam vratim ostatak? Nisam lud, samo trošim svoje vrijeme jer sam se morao vraćati', kazao im je Tansey koji je odmah shvatio da im je plan maltretirati ga.

'Tvoj šef se već ispričao zbog tvog ponašanja. Hoćeš da se opet mora ispričavati?' upitao ga je jedan od prodavača.

Vezani članci Nagrade za neophodne Neophodni radnici konačno dobili nagrade za rad za vrijeme pandemije pa svima pokazali koliko ih šefovi cijene Slika nije dostupna Dubrovnik: Strani turist pizzu platio 100 kuna

Ono kad pizza izazove međunarodni 'skandal'!

Žena koja je bila među njima kazala je Tanseyu: 'Goni se odavde dok te nisam nabila nogom u guzicu!'

Dostavljač je bio pomirljiv te im je kazao kako im je vratio novac i da ga sad puste na miru. No, oni nisu odustajali te su ga i dalje ismijavali: 'Zovi mu šefa, želim da mu da otkaz!'

Na kraju se Palace Pizzi i Tanseyu opetovano ispričavao vlasnik trgovine automobilima zbog svojih okrutnih zaposlenika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook