Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije imao pojma

Poljak pet godina živio bez pojma da ima metak u glavi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tridesetpetogodišnji Poljak mirno je živio u Njemačkoj i pojma nije imao da mu je u glavi metak koji je dobio pet godina ranije, ali je na dočeku te Nove godine bio prepijan da se time zamara.

Policija u njemačkome gradu Bochumu u utorak je priopćila da su liječnici u potiljku muškarca koji je došao odstraniti cistu pronašli metak kalibra .22.

Pročitajte i ovo Hrvatska gorska služba spašavanja - 2 Pronađena žena nestala kod Drniša Nastavljena potraga za Poljakom na Biokovu: ''Ljudi se umaraju, temperature su ogromne" Hrvatska gorska služba spašavanja - 2 Četvrti dan Poljaka na Biokovu tražit će specijalistički timovi: "Ne gubimo nadu, danas pretražujemo litice, možda je negdje pao"

Kad su mu pokazali metak, čovjek se sjetio da je oko ponoći na novogodišnjoj zabavi '2004. ili 2005.' dobio snažan udarac u glavu, ali zaboravio je na nj jer je bio 'veoma pijan', objavila je policija.

'Sjetio se da ga je tada boljela glava, ali ne toliko da bi otišao k liječniku', rekao je policijski glasnogovornik.

Rana je poslije zacijelila oko metka i tek kad je zbog povremenih bolova otišao pregledati kvrgu, saznao je što mu je u glavi.

Policija taj incident ne smatra sumnjivim jer je moguće da ga je pogodio u glavu slavljenički metak koji je netko ispalio u zrak. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene