Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Free the nipple'

Političarka pokazala bradavicu i izazvala bijes javnosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ponukana diskriminacijom između muških i ženksih golišavih fotografija odlučila se na ovaj potez.

Islandska političarka Bjort Olafsdotir na svom je Twitter profilu pokazala bradavicu. 'Pristala sam sudjelovati u kampanju 'Free the Nipple' jer mi se smučila cenzura ženskih tijela i napad na njih', rekla je članica islandskog parlamenta.

Pročitajte i ovo Erupcija vulkana na Islandu barem erupcija jenjava VIDEO Temperature na Islandu debelo ispod nule, a lava oštetila cijevi za toplu vodu: "Jako je loše" Erumpirao vulkan na Islandu Prijeti li nova evakuacija? VIDEO Ponovno erumpirao vulkan na Islandu: Rastopljeno kamenje izbacuje se iz pukotina u zemlji

Njena bradavica izazvala je brojne polemike u javnosti, no ona sa svima njima vješto izlazi na kraj.

Svaka joj dojka teži sedam kilograma, njima za novce tuče muškarce

'Posljednjih nekoliko tjedana bradavica moje lijeve dojke odigrala je veću ulogu no što sam ikada mogla zamisliti. Moja bradavica vjerojatno je poznatija i od mog lica što bi mogao biti popriličan problem za člana parlamenta kao što sam ja', rekla je Olafsdotir.

Akciju 'Free the Nipple' pokrenula je islandska studentica Ada Smaradotir koja je prva na društvenim mrežama objavila svoje gole grudi kako bi iskazala ljutnju protiv dvostrukih standarda koje društvene mreže primjenjuju na golišave fotografije muškaraca i žena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene