Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javite joj se

Svaka joj dojka teži sedam kilograma, njima za novce tuče muškarce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kristy Love su grudi počele rasti još u osmoj godini, pa iako ih se dobar dio života sramila, poslije je našla načina kako da na njima dobro zarađuje.

Kristy Love, 36-godišnja djevojka iz Atlante koju su mediji već predstavili prije dvije godine zahvaljujući njezinim golemim grudima i neobičnoj profesiji kojom se bavi, nastupila je u srijedu u showu 'Čudna ljubav' i otkrila kako je to živjeti s grudima koje su sveukupno teške čak 14 kilograma!

Pročitajte i ovo Elitne svadbe u Dubrovniku - 1 Troše se na stotine tisuća eura Kako su vjenčanja za strance postala ozbiljan biznis: Jedan grad je posebno interesantan, a mladenci traže nekoliko stvari Slika nije dostupna I tata bi sine Elisabetta Canalis pokazala čime 'drži u šaci' Clooneyja

"Grudi su mi počele rasti već u osmoj godini i nisam se dobro osjećala u svojoj koži jer sam se razlikovala od vršnjaka. Bilo mi je zapravo vrlo neugodno zbog njih", kazala je Love, pa istaknula kako ni danas nije s njima lako:

"Posvuda su. Hoće upasti i u tavu dok kuham. Ali nekad ta veličina ima i prednosti. Primjerice, dekolte mogu koristiti kao torbicu jer svašta u njega stane. Parfemi, mobiteli, novčanik, ruž za usne, ključevi od automobila..."

Love goleme grudi koristi i kako bi pomoću njih zarađivala, pa svakako napomenimo da joj dnevno u prosjeku donose oko devet tisuća kuna jer pomoću njih gnječi i masira muškarce koje to uzbuđuje.

Ipak, u ljubavi je trenutačno nesretna, pa ako ste spremni biti onaj netko poseban u njezinom životu, možete je uvijek kontaktirati putem YouTube kanala na kojem redovito objavljuje materijale. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene