Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon Francuske i Turske i u Ukrajini se našao netko tko će na 'smaku svijeta' dobro zaraditi.


Čini se da su neki prepoznali 21.12.2012. kao dobar način za zaradu. Evo još jednog primjera iz kojeg bi i naši ugostitelji, vinari i djelatnici u turizmu mogli nešto naučiti. Naime, vlasnica jedne vinarije u Ukrajini je odlučila biti domaćin i pozvati sve one koji žele da dođu u njezine vinske podrume i 'smak svijeta' dočekaju uz pjenušac. Trenutno je na raspolaganju 400 ležajeva i pet deluxe apartmana, a organizatori 'druženja' tvrde da imaju dovoljno prostora da se udobno smjesti na stotine ljudi, javlja AP.

>> Tisuće spas od smaka svijeta traže u Turskoj!

Ideja se pokazala i više nego dobrom jer su potencijalni gosti već počeli razgledavati prostor. 'Došla sam iz udaljenog Karaganda kako bih ovdje preživjela 'smak svijeta'. Ne može bolje od ovoga, imate krevet i piće, a relativno ste i sigurni Mislim da će 'smak svijeta' za nas biti smiješan i glamurozan', kazala je Karina koja je u Ukrajinu došla iz Kazahstana.

Vlasnica vinarije Irina Pavlenko kazala je kako su tuneli dugi čak sedam kilometara, da imaju deset milijuna boca šampanjca koji su proizvedeni u skladu s klasičnom ručno izrađenom tehnologijom te da je podrum u svojih 135 godina postojanja često služio kao skrovište.

Vezani članci Turizam Požeško-slavonske županije - 1 Turisti dolaze zbog kvalitetnih vina i prirode, ali često nemaju gdje prespavati: U cijeloj županiji samo je jedan hotel Crne kutije - 1 Iran neće analizirati podatke iz crnih kutija srušenog aviona, šalje ih Ukrajini

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook