Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pored Izmira

Tisuće spas od smaka svijeta traže u Turskoj!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Malo turističko mjesto Sirince koje se nalazi u Turskoj postalo je veoma popularno među onima koji smatraju da će se za devet dana dogoditi smak svijeta.

U tom malom mjestašcu koje se nalazi pored Izmira, živi svega 600 stanovnika koji se uglavnom bave turističkim poslovima. Oni su, s jedne strane, zadovoljni zbog povećanog broja turista, a s druge strane se boje kaosa do kojeg bi moglo doći jer su smještajni kapaciteti ovog mjesta popunjeni.

Pročitajte i ovo Pad balkona na kojem su Mehmet Palaz i drugi članovi stranke Više ozlijeđenih VIDEO Nesreća u Turskoj: Poginuo član oporbene stranke, tijekom izbornog slavlja srušio se balkon Turizam; ilustracija - 1 Dobar znak Turisti pohrlili provesti Uskrs na hrvatskoj obali: Nije samo Dubrovnik hit destinacija ove predsezone

>> Francuske vlasti zabranile pristup planini 'bijega od smaka svijeta'

>> Bliži se 21.12.2012. godine: NASA i Rusija oglasile se o 'smaku svijeta'

Naime, prema prognozama, očekuje se da će ovo mjestašce ugostiti više od 60.000 posjetitelja, piše The Telegraph. 'To je prvi put da svjedočimo tolikom interesu tijekom zimske sezone', rekao je IIkan Gulgun, jedan od vlasnika hotela u Sirincama.

Dodao je kako turisti vjeruju da će ih pozitivna energija tog mjesta spasiti od katastrofe te da je, uz selo Burgarach koje se nalazi na jugu Francuske, još jedno mjesto na planeti koje će biti pošteđeno.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene